Kaldirimda Yaya Ile Motosikletli Arasinda Yol Verme Tartismasi

Besiktas’ta yogun trafikte ilerleyebilmek için kaldirima çikan bazi motosiklet sürücüleri, yayalara zaman zaman zor anlar yasatti. Bir yayanin tüm israrlarina ragmen kaldirimda ilerleyen motosiklet sürücüsü ile arasindaki tartisma cep telefonu kamerasina yansidi.

Kaldirimda Yaya Ile Motosikletli Arasinda Yol Verme Tartismasi
Motosiklet sürücüsü ile yaya arasindaki tartisma, Besiktas’in yogun bölgelerinden Kabatas’ta yasandi. Mesainin bitmesiyle birlikte caddede trafik artinca ilerlemekte güçlük çeken bazi motosiklet sürücüleri, çareyi kaldirima çikmakta buldu. Durumdan rahatsiz olan bir yaya ise kaldirimda ilerleyen motosikletli sürücülerle tartisti. Kaldirimin dar bir bölmesinde motosikletli sürücü ile karsilasan yaya sürücüye yol vermek istemedi.

Motosikletin kaldirimda gidemeyecegini belirten yaya israrla sürücünün motosikletini kaldirimdan indirmesini ve normal trafikten ilerlemesini istedi. Yaya tartismaya iliskin o anlari ise cep telefonuyla kaydetti.

Kaldirimda yürüyen vatandasin tüm israrlara ragmen kaldirimdan inmeyen sürücü, bir süre sonra yine kaldirimda ilerlemeye devam etti.
Kaynak: İHA