Ford Trucks'tan Lüksemburg Pazarina Yeni Adim

Ford Trucks Genel Müdür Yardimcisi Serhan Turfan: 'Lüksemburg'un markamiz için önemli firsatlar barindirdigina inaniyoruz. Burada, en verimli tasima çözümleri sunan modellerimizle yeni müsterilerimize deger yaratmayi hedefliyoruz'

Agir ticari sektöründe gerek mühendislik tecrübesi gerekse 60 yillik mirasi ile öne çikan Ford Trucks, dünya çapinda büyümesine Portekiz, Ispanya, Italya ve Belçika'da arka arkaya gerçeklestirdigi açilislarin ardindan Lüksemburg ile devam ediyor.

Sirket açiklamasina göre, 2019 Uluslararasi Yilin Kamyonu (ITOY) ödülünün sahibi olan çekicisi F-MAX basta olmak üzere, Ford Otosan mühendislerinin Eskisehir'de sifirdan gelistirdigi ürün portfolyosu ve yenilikçi teknolojiler ile uluslararasi arenada yogun talep gören Ford Trucks, Bati Avrupa yayilim planlarinda stratejik öneme sahip Lüksemburg pazarina yeni distribütörü GTTS is birligi ile giris yapacak.

Açiklamada görüslerine yer verilen Ford Trucks Genel Müdür Yardimcisi Serhan Turfan, Ford Trucks'in uluslararasi büyüme planlarina pandemiye ragmen, kilit önem tasiyan pazarlarda ardi ardina açilislar ile önemli adimlar attiklarini belirterek, "Pandemiyle birlikte yükselen e-ticaret trendi, tüm dünyada lojistik ve nakliye ihtiyacini artirdi. Pandeminin bu etkisine paralel olarak, global çapta özellikle kamyon, çekici talebinde artis devam ediyor." ifadelerini kullandi.

Turfan, sunlari kaydetti:

"Agir ticari endüstrisi, 2021'e büyüme ivmesiyle basladi, önümüzdeki dönem bu büyümenin devam edecegini öngörmekteyiz. Bu rüzgari da arkamiza alarak, Bati Avrupa'nin tamamina yayilma hedefimize hiz kesmeden devam ediyoruz. Geçtigimiz aylarda Belçika'daki ilk distribütörümüzü atayarak büyümemizi sürdürdük, simdi de hiz kesmeden Lüksemburg'daki bayi yapilanmamizi tamamliyoruz.

Agir ticari sektöründe kalite ve hizmet beklentisinin en yüksek oldugu pazarlardan biri olan Lüksemburg'da sektörün önde gelen, tecrübeli kuruluslarindan GTTS ile is birligi yapmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Lüksemburg'un markamiz için önemli firsatlar barindirdigina inaniyoruz. Burada, en verimli tasima çözümleri sunan modellerimizle yeni müsterilerimize deger yaratmayi hedefliyoruz. Avrupa, Ford Trucks'in ana ihracat pazari ve Lüksemburg büyüme planlarimizda önemli bir role sahip. Ford Trucks olarak, Bati Avrupa'da kalici ve güçlü büyüme için gerekli hazirliklarimizi tamamliyoruz, sirada Almanya, Fransa ve Hollanda var."
Kaynak: AA