AK Parti Edirne Il Baskani Iba, Lalapasa'da Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Edirne Il Baskani Belgin Iba, Lalapasa ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Edirne Il Baskanligindan yapilan açiklamaya göre Iba, devam eden çalismalari yerinde inceledi daha sonra AK Parti Lalapasa Ilçe Baskanligi ve esnafi ziyaret etti.

Iba, Lalapasa için çalismaya devam ettiklerini belirterek, "Biz AK Parti olarak, Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde 2023 yili hedeflerimize yürürken, gücüne en çok güvendigimiz meslek gruplarindan esnaflarimizla gönül gönüle, onlara tüm gücümüzle destek olarak ilerlemeyi ilke edinmis bir partiyiz. Üreten, çalisan, ekonomimize can veren esnafimiz her zaman göz bebegimizdir ve öyle olmaya devam edecektir. Esnafimizin, bu ülke için degeri büyük." ifadelerini kullandi.

Esnaflarin dertlerini dinlemek, önerilerini almak için her firsatta sokaga çiktiklarini ifade eden Iba, esnaflara islerinde kolayliklar diledi.

Esnafta ziyareti için Iba’ya tesekkür etti.

- "Hibe destegi ödemeleri basladi"

Hibe destegine basvuran esnaflarin ödemelerinin bugün basladigini aktaran Iba, "3 bin lira ve 5 bin lira hibe destegi ödemesi, basvuru siralamasi dikkate alinmak suretiyle, bugünden itibaren esnafimizin banka hesaplarina yatirilmaya baslandi. Hayirli olsun" ifadelerini kullandi.

Ilçe meydandaki çay bahçelerinde vatandaslarla sohbet eden Il Baskani Iba, Lalapasa Kaymakami Mehmet Çagatay Çakal, Lalapasa Belediye Baskani Ismail Arslan ve ziraat ve esnaf odalarini da ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Lalapasa Il Baskanligi'ni da ziyaret eden Iba , 2023 yilinin Cumhur Ittifaki için zafer yili olacagini kaydetti.

Beraber güzel islere imza atacaklarini aktaran Iba, söyle konustu:

"Biz bir ortaklik degil, gönül birligi kurduk. Cumhur Ittifaki, diger ittifaklar gibi sayisal üstünlük için ser odaklari, terör destekçileri ile masa basinda kurulmus bir ittifak degildir. Cumhur Ittifaki, millet için, devlet için, yüregini ortaya koyan insanlarin gönül birligi ile güçlerini birlestirmesidir.

Cumhur Ittifaki olarak bizler ayni hedefler, ayni ülküler, ayni inanç ve milli degerler etrafinda bulusmus kisileriz. Milli ve manevi degerlerimizi gözeten ve bununla birlikte modern medeniyetler seviyesinde, yatirimlarla, hizmetlerle, projelerle ve ortaya koydugumuz yüreklerimizle büyüyen güçlü bir Türkiye için bir aradayiz. Allah birligimizi, beraberligimizi bozmasin."

Kaynak: AA