Kısıtlamada Birbirilerine Kurşun Yağdırdılar Açıklaması 2 Yaralı
Bahçelievler’de kısıtlamanın olduğu gün müteahhit ile ev sahibi arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Tarafların birbirlerine kurşun yağdırdığı ve yaralı şahsın olay yerinden kaçtığı anlar kameraya yansıdı.

Bir kişi binada yakalandı, yaralı şahıs ise olay yerinden kaçtı
Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak, bina içerisinde bulunan şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Olayda hafif yaralanan bir kişi ise yakalanmamak için olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri olay yerinden kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Ağır yaralanan müteahhit ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Yaşananları anlatan bir mahalle sakini, “Ev sahipleri arasında olay oldu. Müteahhitler kısıtlama günü geldi. Apartmanda tartışma oldu. Tartışma sonucu ev sahibi silahla ateş etti. Müteahhidin kardeşi de karşılık verdi. Kardeşinin silahı tutukluluk yapınca bir şey yapamadı. Vurulanın durumu ağır diye biliyorum. Kardeşi de yaralandı. Saldırgan yakalandı” dedi.
Tarafların silahlı kavga anı kameraya yansıdı
Müteahhitle ev sahibi arasında yaşanan silahlı kavga anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin yerde hareketsiz bir şekilde yattığı, bir kişinin ise tabancayla binaya doğru ateş etmeye çalıştığı ve daha sonra tabancayı kontrol ettikten sonra olay yerinden ayrıldığı görülüyor. Yerde yatan şahsın ise vatandaşlar yardımına geldiği görülüyor.
