Kuaför Çadırda Yaşayan Çocukların Ayağına Gitti
Adana polisi çadırda yaşayan ve hiç kuaföre gitmemiş 21’i kız 46 çocuğun ayağına kuaför götürerek onları tıraş ettirdi.

Kız çocuklarının saçlarını kesen kuaför Demirkol, Adana Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı faaliyetleri takip ettiğini ve böylesine güzel bir projenin içerisinde olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Bana böyle bir teklifle geldiler. Ben de seve seve kabul ettim. Bugün saç kesimi yapacağım ve çocuklarımızı mutlu edeceğim. Onlar bizim geleceğimiz. Bu şartlarda yaşadıklarını bilmiyordum, durumlarına çok üzüldüm. Gerekli yerlerden el uzanmış. Buna benim de katkımın olması beni çok mutlu etti” dedi.
Daha önce hiç kuaföre gitmemiş olan 10 yaşındaki Damla Nur Güneş ise, “Saçlarımı annem kesiyordu. Şu anda çok mutluyum. Kuaför abla saçlarımı daha güzel kesiyor” diye konuştu.
Ayvaz Aksu da, çok mutlu olduğunu belirterek kendisini annesinin tıraş ettiğini, onun kuaförden daha iyi kesim yaptığını söyledi.
Tıraş olan İsa Güneş (12) ise, “Dışarı çıkmaya imkanımız yok. Eskiden babam berbere götürüyordu ancak şu anda çadırlardan başka bir yere gidemiyoruz. Polis ağabeylerle birlikte berber geldi, saçımızı kesti. Çok mutluyum” dedi.
