Metin Sentürk, Mardin'de Engelliler Için Konser Verdi

Mardin'de Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsaminda düzenlenen konserde engelliler ve aileleri keyifli zaman geçirdi.

Mardin Valiligi ve Büyüksehir Belediye Baskanliginca Artuklu Yeni Kapali Spor Salonu'ndaki etkinlikte sanatçi Metin Sentürk konser verdi.

Vali Mahmut Demirtas, engellilerin yasam kalitesini yükseltmek ve sosyal hayata daha aktif katilimlarini saglamak için çalisma yürüttüklerini söyledi.

Her bireyin engelli adayi oldugunu ve engellilere destek olmanin önemine deginen Demirtas, "Her gün sunu düsünmemiz lazim bir gün biz de bir engelli olabiliriz ona göre hayatimizi idame ettirmemiz gerekir. Empati yapalim onlari sevelim sayalim." dedi.

Sentürk ise aralik ayinda tüm engellilerin ve ailelerinin valilik ve belediyenin katkilariyla morallerini yükseltmeye ve keyiflerini yerine getirmeye çalistiklarini kaydetti.

Bir kaç gündür bölgede konser verdiklerini ve inanilmaz bir coskuyla karsilastigini aktaran Sentürk, "Buradaki coskunun tarifi yok. Inanin bana uzun zamandir ilk defa gözlerimden yas geldi." ifadelerini kullandi.

Demirtas daha sonra Sentürk'e çiçek vererek tesekkür etti.

Kaynak: AA