Basaksehir Belediye Baskani Kartoglu'ndan Yeni Kültür Merkezi Müjdesi

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, “Basaksehir’i Seviyorum Çünkü Söyleyecek Sözüm Var” söylesilerine katilarak, ilçeye yapimi devam eden kültür ve yasam parkinin yakinda biteceginin müjdesini verdi.

Basaksehir Belediye Baskani Kartoglu'ndan Yeni Kültür Merkezi Müjdesi


Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, radyocu Serdar Gökalp’in sundugu “Basaksehir’i Seviyorum Çünkü Söyleyecek Sözüm Var” söylesisine katildi.

Bu hafta Sehit Polis Mustafa Erdogan Ortaokulu’nda Basaksehirli ögrencilerin en çok merak ettigi sorulari cevaplayan Baskan Kartoglu, Basaksehir Kültür ve Yasam Parki’nin yakinda biteceginin müjdesini verdi.

“Basaksehir Kültür ve Yasam Parki insaati basladi”

Çocuklarin en çok merak ettigi sorularin basinda kütüphaneler geldi. Basak Mahallesi’nde yeni bir merkez açilacagini söyleyen Baskan Kartoglu, “Kayasehir’deki Millet Kiraathanesi’ne gittiniz mi bilmiyorum ama simdi size bir müjde vereyim. Basak Mahallemizde Bilal Habesi Camii’nin yaninda, bin 750 metrekare; yani Millet Bahçesi’ndeki, Millet Kiraathanesi’ne benzer bir kiraathanesi olan, altinda spor merkezi olan, içinde her türlü sanat egitimi alacaginiz, kültür egitimi alacaginiz muhtesem bir mekân hazirlaniyor. Basaksehir Kültür ve Yasam Parki insaati basladi.

Bu mahallede, hayat dolu çok güzel bir merkezimiz olacak” dedi.



“Okurken ayni zamanda çalistim”

Ögrencilerin sorusu üzerine hayatiyla ilgili bilgiler de veren Baskan Kartoglu, “1977 yilinda Küçükçekmece’de dogdum. Ilkokul, ortaokul ve liseyi orada okudum. Üniversiteyi Malatya’da bitirdim. Bu arada, isin asil sizi ilgilendiren tarafi, okurken ayni zamanda çalistim. Bir is yerimiz vardi. Sonra 18-19 yaslarinda, yatirim için yurt disina seyahatlere basladim. Döndügümde askerligi bitirdikten sonra siyasetle tanistim. Daha sonra en genç belediye baskani olmak nasip oldu” ifadelerini kullandi.

“Istanbul’da örnegi yok”

Baskan Kartoglu, sokak hayvanlariyla ilgili soruyu ise söyle cevapladi: “Yeni hizmete açtigimiz Basaksehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakimevi’nde, sokak hayvanlarina yönelik tüm hizmetleri veriyoruz. Hastanemiz her türlü donanima sahip. Ameliyat yapilabiliyor, röntgen çekilebiliyor. Insanlara hizmet veren hastaneler nasilsa, bizim hastanemizde de akliniza gelen her sey var. Istanbul’da örnegi yok. Çok güzel bir yer. Sokak hayvani sahiplenirseniz bir yillik bütün masraflarini Basaksehir Belediyesi olarak biz karsiliyoruz.”
Kaynak: İHA