Yaralama Suçundan Aranan Kisi Otomobille Polisten Kaçti, Merdiven Boslugunda Yakalandi

Adana’da polis, yaralama suçundan aranan süphelinin kullandigi araca ‘dur’ ihtarinda bulundu. Süpheli ihtara uymayarak kaçmaya basladi. Bir süre araciyla kaçan süpheli, bos bir araziye otomobilini terk ederek yaya olarak kaçti. Polis kaçan süpheliyi bir evin merdiven boslugunda saklanirken yakaladi.

Yaralama Suçundan Aranan Kisi Otomobille Polisten Kaçti, Merdiven Boslugunda Yakalandi
Alinan bilgiye göre, yaralama suçundan aranan F.G kullandigi 51 DN 600 plakali otomobiliyle PTS kayitlarina düstü. Bunun üzerine polis haber merkezi süphelinin Sariçam ilçesi D-400 karayolunda oldugu bilgisini devriye ekiplerine bildirdi. Bölgede yogunlasan Sariçam Devriye ekipleri, araca ‘dur’ ihtarinda bulundu.

Ihtara uymayan F.G otomobiliyle hizla kaçmaya basladi.

F.G kullandigi araciyla Sariçam ilçesi Hürriyet Mahallesi ara sokaklarina girerek izini kaybettirmek istedi. Ancak daha fazla kaçmayacagini anlayan F.G bos bir arazide aracini terk ederek yaya olarak kaçmaya basladi.

Sariçam Devriye Ekiplerine bagli polisler, bölgede bulunan evlerin bahçelerine kontrol ederek süpheliyi aradi. Yapilan arama çalismalarinda süpheli F.G bir evin merdiven boslugunda saklanirken yakalandi. Gözaltina alinan süpheli polis merkezine götürüldü.

Öte yandan, süphelinin arabasinda yapilan aramalarda bir miktar kaçak sigara ve kaçak makaron ele geçirildi.
Kaynak: İHA