Küçükçekmece'de Uygulamada Kafede Oturan Kadin Temasli Çikti, Ceza Yedi

Istanbul Emniyet Müdürlügü Çocuk Sube Müdürlügünce, Küçükçekmece’de çocuk ve gençlerin korunmasi amaciyla bir uygulama yapildi. Uygulamada Covid-19 temaslisi olup kafede oturan bir kadina cezai islem yapildi.

Küçükçekmece'de Uygulamada Kafede Oturan Kadin Temasli Çikti, Ceza Yedi
Istanbul Emniyet Müdürlügü Çocuk Sube Müdürlügü ile Küçükçekmece Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan ilçede ortaklasa bir uygulama yapildi. Çocuk ve gençlerin korunmasina yönelik çalismalar kapsamindaki uygulamaya Çocuk Sube Müdürlügü ekipleri ile Küçükçekmece Ilçe Emniyete bagli Yunus, Asayis ve Çocuk Sube Amirligine bagli ekipler destek verdi. Denetim kapsaminda okul çevrelerindeki is yerlerinde, kafeler, kahvehaneler ile internet kafelerinde uygulama gerçeklestirildi.

Uygulamada gençlerin Genel Bilgi Taramasi (GBT) yapildi. Ekipler, is yerleri isletmecilerine çocuk ve gençlerin korunmasi için uyarilarda bulundu. Ekipler, gençlere ise kötü aliskanlardan uzak durmasi için bilgilendirme yapti.

Ekipler, kafede uygulama yaptigi sirada covid-19 temaslisi olan bir kadini tespit etti. Polis ekipleri, kadina cezai islem uyguladiktan sonra onu evine gönderdi. Uygulamanin gece saatlerine kadar devam edecegi bildirildi.

Kaynak: İHA