Alkollü Sürücü Önce Küfürler Yagdirdi, Üzeri Araninca 'Ama Ayip Ediyorsun' Dedi

Aksaray’da ehliyetsiz ve 1.46 promil alkollü araç kullanirken trafik ekiplerine yakalanan sürücü önce küfürlü konustu, sonra da hastaneye götürülmek üzere üst aramasi yapilirken, “Ama ayip ediyorsun” deyip sitem etti.

Alkollü Sürücü Önce Küfürler Yagdirdi, Üzeri Araninca 'Ama Ayip Ediyorsun' Dedi
Olay, Necip Fazil Kisakürek Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, kent merkezinde rutin devriye atan Il Emniyet Müdürlügü Trafik Tescil ve Denetleme Subesi ekipleri süphe üzerine yolda seyreden 34 ZR 8170 plakali Fiat marka otomobile dur ihtarinda bulundu. Durdurulan araç sürücüsü Mahsuni U.’nun (40) alkol testinde sürücünün 1.46 promil alkollü oldugu tespit edildi. Araç ve sürücünün sorgulamasini yapan ekipler sürücünün ehliyetine daha önceden alkollü araç kullanmaktan 6 ay süreyle el konuldugunu ve halen ehliyetinin içeride oldugunu belirlerken, sürücüye alkollü araç kullanmaktan bin 639 TL ceza kesip ehliyete el konma süresini 2 yila çikardi.

Önce küfürler yagdirdi, üzeri araninca “Ayip ediyorsun” dedi

Trafikten men edilen araç çekici marifeti ile baglanarak otoparka çekilirken, yazilan cezalara isyan eden sürücü, “Yazin tüm cezayi” deyip polis memurlarina küfürlü konusmalar yagdirdi. Ardindan yasanan intihar olaylarini da kesilen trafik cezalarinin yüzünden oldugunu ifade eden alkollü sürücü, “Hepsi yukaridan atliyor iste. Sizin ayaginiza yukaridan atliyor. Bu nedir ya, beni yolda giderken durduruyor” dedi.

Olay yerine gelen Asayis Subesi ekiplerince hastaneye götürülmek üzere polis aracina götürülen sürücü burada da polis memurunun üzerini aramak istemesi üzerine, “Ama ayip ediyorsun” diyerek sitem etti.
Kaynak: İHA