Battalgazi'de Yeni Imar Yollari Açiliyor

Büyüyen ve gelisen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalismalarini sürdüren Battalgazi Belediyesi, Çamurlu Mahallesi’nde 5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalismalarini tamamladi. Çalismalardan memnuniyet duyan vatandaslar, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e ve ekibine çok tesekkür ettiler.

Battalgazi'de Yeni Imar Yollari Açiliyor
Ulasim yatirimlari kapsaminda Battalgazi’de açtigi 70 kilometrelik yeni imar yolu açma çalismalari ile vatandaslarin ulasimlarini kolaylastiran Battalgazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, son olarak Çamurlu Mahallesi’nde 5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalismasi gerçeklestirdi. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in talimatlariyla her geçen gün büyüyen ilçenin dört bir yanina yeni imar yollari kazandiran ekiplerin bu hummali çalismalari, hem trafik aginin genisletilmesi hem de bölgede yapilacak olan yapilasmalar için büyük önem arz ediyor. Imar planina uygun olarak gerçeklestirilen bu çalismalarin vatandaslardan da tam not aldigi belediye tarafindan bildirildi.



“Battalgazi’de hizmete asik bir baskanimiz var”

Battalgazi’deki hizmetlerin hiçbir zaman durmadigina dikkat çeken Çamurlu Mahallesi sakinlerinden Bayram Kaya isimli vatandas, “Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e ve ekibine çok tesekkür ediyorum. Yolumuz açildi, kanalizasyonumuz yapildi. Yeni yollarimiz açildi. Üst yapi çalismalari da devam ediyor. Allah razi olsun. Eski ile yeni Çamurlu arasinda çok fark var. Battalgazi’deki hizmet ve yatirimlar dur durak bilmiyor. Battalgazi’de hizmete asik bir baskanimiz var” dedi.

Bir baska mahalle sakini Hikmet Kaya isimli vatandas ise sunlari söyledi: “Çalismalardan dolayi Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e tesekkürlerimizi sunuyoruz. Belediyelerimizin çalismalarindan gayet memnunuz. 1965 yilindan beri bu mahallede ikamet ediyorum. Özellikle son 3-4 yilda mahallemizde çok büyük degisimler oldu.”

“Battalgazi’deki her sorunu baskanimiz çözüyor”

Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’e iletilen her sorunun çözüme kavustugunu vurgulayan Çamurlu Mahallesi Muhtari Aziz Polatbas, “Çamurlu mahallemizde yogun bir çalisma var. Büyüksehir Belediyemiz, Battalgazi Belediyemiz ve MASKI’miz mahallemizde gerekli çalismalari yapiyor. Mahallemizde alt yapimiz yetersizdi. Yeni yollara ihtiyacimiz vardi. Yeni imar yolu demek, su demek, konutlasma demek, alt yapi demek, üst yapi demek ve hizmet demek. Bizde sorunumuzu Battalgazi Belediye Baskanimiz Osman Güder’e ilettik ve çalismalar hemen basladi.

Baskanimiz ilçedeki her sorunu çözüyor, mücadelesinden alninin akiyla çikiyor. Allah yardimcisi olsun ve basarilari daim olsun. Bugünde mahallemizde 5 kilometrelik yeni imar yolu açma çalismasi gerçeklestirildi.

Emegi geçenlere tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA