Içisleri Bakani Soylu, AK Parti Balikesir Il Baskanligini Ziyaret Etti Açiklamasi

'Eskiden fiske atip düsürdükleri Türkiye'yi bugün düsüremiyorlarsa altyapimizin çelik kafeslerle örülmesindendir' 'Kim ne söylerse söylesin, hangi iftirayi atarsa atsin, hangi yalani ortaya koyarsa koysun, bilesiniz ki koruyucumuz bu büyük millet ve dogru yolda gittigimiz sürece koruyucumuz Allah'tir'.

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, "Eskiden fiske atip düsürdükleri Türkiye'yi bugün düsüremiyorlarsa altyapimizin çelik kafeslerle örülmesindendir." dedi.

Soylu, AK Parti Balikesir Il Baskanligini ziyaretinde partililere yaptigi konusmada, etraflarindaki cografyanin senlenmesini, birlikte yürüdükleri Cumhur Ittifaki'nin saglayacagini söyledi.

Iddiali olduklarini ve hedeflerini gerçeklestirdiklerinde Türkiye'nin tüm dünyanin saygi duydugu bir ülke olacagini belirten Soylu, söyle konustu:

"Eskiden fiske atip düsürdükleri Türkiye'yi bugün düsüremiyorlarsa altyapimizin çelik kafeslerle örülmesindendir. Bu millet 15 Temmuz darbesine sokaklara çikarak çiplak elleriyle müdahale etmisse bir daha Türkiye'nin geçmiste yasadigimiz kabus dolu günlere dönmemesi, demokrasiyi ve ülkemizin geldigi gelismislik ve kalkinmislik düzeyini bir daha geri döndürmek istemelerine müsaade etmemesindendir. Tayyip Erdogan bu ülkede güvenin simgesidir, Tayyip Erdogan bu ülkede gelismisligin simgesidir, Tayyip Erdogan bu ülkede hürriyetin ve adaletin bayragidir."

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in liderliginde birçok alanda yenilikler ve devrimler yapildigini aktaran Soylu, yatirimlarin durmadigini ve bu anlayisla ilerlediklerini kaydetti.

Bakan Soylu, 2023'te Türkiye'yi hak edilen yere getireceklerini dile getirerek, söyle konustu:

"Inancimizdan, anne-baba ögretimizden, atalarimizin bize biraktiklarindan ve bize birakilan büyük medeniyet mirasindan hiç vazgeçmeyecegiz ve simsiki sarilacagiz, bunu yaptigimiz an Cenab-i Allah bizimle beraberdir. Kim ne söylerse söylesin, hangi iftirayi atarsa atsin, hangi yalani ortaya koyarsa koysun, bilesiniz ki koruyucumuz bu büyük millet ve dogru yolda gittigimiz sürece koruyucumuz Allah'tir. Sizin yasayacaginiz ve yöneteceginiz Türkiye, dünyanin parmak isirarak ve giptayla takip ettigi bir Türkiye olacaktir. Dönem dönem sikintili süreçler yasanabilir. Eger zemininiz güçlüyse, eger kuvvetliyse sikintilari asmak ve bertaraf etmek bütün dünya o sikintilarin içerisinde gark olurken, bogusurken sizin için daha rahattir."

Birçok vesayeti astiklarini vurgulayan Soylu, Türkiye'nin üzerine giydirilmek istenen ekonomik vesayeti de asacaklarini söyledi.

Bakan Soylu, gençlere güvendiklerini, her türlü riski aldiklarini, her türlü mücadeleyi sürdürdüklerini ve gençlere inandiklarini belirtti.

Daha sonra Balikesir Büyüksehir Belediyesini de ziyaret eden Soylu'yu burada Baskan Yücel Yilmaz karsiladi ve sehirdeki çalismalar hakkinda bilgi verdi.

Soylu Çocuk Trafik Egitim Parki’ni da gezdi, gençler ve çocuklarla fotograf çektirdi. Soylu'ya Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, AK Parti Balikesir Il Baskanvekili Vahdettin Çiftçi de eslik etti.

Kaynak: AA