Kumluca Toptanci Hali'nde Sezon Açildi

Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan Kumluca Toptanci Hali'nde sezon törenle açildi.

Törene Kaymakam Ugur Kolsuz, Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, AK Parti Antalya Milletvekilleri Ibrahim Aydin ve Atay Uslu, CHP Antalya Milletvekili Aydin Özer, IYI Parti Antalya Milletvekili Hasan Subasi, Kumluca Belediye Baskani Mustafa Köleoglu, daire amirleri, siyasi parti ilçe baskanlari, komisyoncular, tüccarlar ve çiftçiler katildi.

Törende konusan Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, üretimin önemine dikkati çekerek, üretilen üründen emegin karsiligini almanin yolunun, kaliteli üretim ve iyi pazardan geçtigini söyledi.

Üreticinin, köylünün her zaman yaninda olduklarini ifade eden Böcek, "Biz Antalya Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman üretimin ve üreticinin emeginin karsiligini almasi için gayret gösteriyoruz. Bu konuda çiftçilerimize geçtigimiz yillarda çesitli desteklemelerde bulunduk ve bulunmaya da devam ediyoruz. Yeni sezonun basta üreticilerimiz olmak üzere, komisyoncular, tüccarlar ve sektörümüzün tüm paydaslarina hayirli olmasini diliyorum." dedi.

Kumluca Belediye Baskani Mustafa Köleoglu da ilçedeki halin, Türkiye'nin her türlü sebze meyve ihtiyacini karsilayan merkez oldugunu kaydetti.

Konusmalarin ardindan katilimcilara yemek ikram edildi.

Kaynak: AA