Kirsehir Belediyesinden 'Gençlik Söleni'

Kirsehir Belediyesi Gençlik Merkezi (BEGEM) tarafindan gençlik söleni düzenlendi. Belediye Baskani Selahattin Ekicioglu, Kirsehir’de bin gencin farkli alanlarda haftalik egitimler aldigini söyledi.

Kirsehir Belediyesinden 'Gençlik Söleni'
Kent Park’taki BEGEM merkezinde gerçeklestirilen etkinlikte, gençler programin açilisinda doyasiya eglendi. Gençlerin bir araya gelmelerine ve güzel faaliyetler yapmasina vesile olundugunu aktaran Belediye Baskani Ekicioglu, "Halk Egitim Müdürlügü’nün egitmen kadrosunun da destegiyle güzel kurslar veriliyor. BEGEM, 16 binden fazla üyeye sahip ve sosyal, kültürel etkinlikler düzenliyor. Yaklasik bin aktif ögrencimizle her hafta farkli alanlarda egitim devam ediyor" dedi.

Sehrin egitim alaninda öncü illerden bir tanesi oldugunu aktaran Ekicioglu, "Kirsehir özellikle egitim kentidir. Son iki yildir egitime de katki vererek, destekleme ve yetistirme kurslari, sinav hazirlik kurslarinda da 100’den fazla ögrencimiz bulunuyor. Gençlerimizin sosyallesmesi açisindan kültürel anlamda hem de onlarin nefes alacaklari bir ortam olusturmak da bizim görevimizdir" diye konustu.

Gençlik söleninde resim, fotograf ve kisa film çalismalari, yagli boya ve karakalem resim yapildi. Merkezde verilen kurslar tanitildi. BEGEM konferans salonunda ise canli müzik ve halk danslari kulüpleri sahne aldi.
Kaynak: İHA