Esnaflardan Gökçekli'ye Tam Destek

Ocak ayinin ilk haftasinda yapilacak olan Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi seçimlerine aday olan Ali Riza Gökçekli’ye, esnaflardan tam destek.

Esnaflardan Gökçekli'ye Tam Destek
Bin 600 civarinda üyesinin bulundugu Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi seçimlerine daha önce aday oldugunu açiklayan Ali Riza Gökçekli, çarsi esnafini gezdi. Istasyon mevkii ve Gazipasa caddesinde tüm esnaflari tek tek gezen Gökçekli’ye esnaflarda desteklerini bildirdi.

Esnaflara hayirli çalismalar dileyerek dertlerini ve sorunlarini dinleyen Gökçekli, göreve geldikleri zaman yapacaklari proje ve çalismalari da anlatti.

Esnafin büyük ilgi ve destegini gördüklerini ifade eden Ali Riza Gökçekli, odayi kendilerinin degil, tüm esnaflarla birlikte seffaf bir sekilde yürüteceklerini söyledi.



Birlikten güç dogar düsturu ile esnaf odakli bir çalisma yapacaklarini kaydeden Gökçekli, “ Yaklasik 2 aydir sahadayiz ve odayi kayitli kayitsiz tüm esnaflarimizi tek tek gezerek, seçimlere destek istedik. Bu süre zarfindan esnaflarimizin bize olan destek ve teveccühleri çok yüksek. Esnafimiz artik bir degisimden yana. Bizleri hayir dualari ile karsilayan esnafimiza yapacagimiz çalismalari anlatiyoruz. Unuttuklari yada kendilerini unutan bir odalarinin oldugunu onlara hatirlatarak, onlarin sesi olmaya geldigimizi tek tek anlatiyoruz. Insallah Cenab-i Allah çiktigimiz bu yolda bizleri utandirmaz. Her geçen gün esnafimizin bizlere verdigi destek ve güç ile yolumuza tüm hizla devam ediyoruz. Seçimlere yaklasik 1 ay gibi bir süre kaldi. Bizler son güne kadar yol arkadaslarimizla yönetim kadrolarimizla birlikte çalismalarimiza devam edecegiz.” dedi.

Kaynak: İHA