Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Altun'dan Videolu 'Uluslararasi Stratejik Iletisim Zirvesi' Paylasimi Açiklamasi

'Artik geri sayim basladi. Istanbul çok önemli bir uluslararasi zirveye ev sahipligi yapacak.Stratcom Summit'te dünyaca ünlü uzmanlar, enformasyon savaslari, halkla iliskiler, kamu diplomasisi, yeni medya alanlarinda öncü fikirleriyle varlik gösterecekler'

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun, 11-12 Aralik'ta düzenlenecek Uluslararasi Stratejik Iletisim Zirvesi (Stratcom Summit '21) için geri sayimin basladigini ve Istanbul'un çok önemli bir uluslararasi zirveye ev sahipligi yapacagini bildirdi.

Altun, sosyal medya hesabindan Uluslararasi Stratejik Iletisim Zirvesi'ne iliskin Ingilizce bir video paylasti.

Zirve için artik geri sayimin basladigini belirten Fahrettin Altun, "Istanbul çok önemli bir uluslararasi zirveye ev sahipligi yapacak. Stratcom Summit'te dünyaca ünlü uzmanlar, enformasyon savaslari, halkla iliskiler, kamu diplomasisi, yeni medya alanlarinda öncü fikirleriyle varlik gösterecekler." degerlendirmesinde bulundu.

Altun, tarafindan paylasilan videoda ise iletisim kurma tarzinin hizla degistigine dikkat çekilerek, "Son teknolojik gelismeler ve yeni platformlar, iletisim tarzimizi yeniden sekillendiriyorlar. Yanlis bilgi, yalan haberler ve sosyal medya manipülasyonlari ise yeni zorluklar getiriyor. Iletisim sanati, degisen ihtiyaçlara cevap vermek için gelismek zorunda. Istanbul'da bulusalim." denildi.

Stratejik iletisim konusunda dünyanin önde gelen isimlerinin 11-12 Aralik'ta düzenlenen etkinlikte bulusacagi belirtilirken, Uluslararasi Iletisim Zirvesi'nde "bir yil boyunca çalisacak bir platform olusturmanin, öne çikan mesele ve zorluklara, her cepheden yaklasarak çözümler üretmenin hedeflendigi" bildirildi.

Videoda zirve oturumlarina iliskin bilgi de aktarildi.
Kaynak: AA