Adana'da 4 Kisinin Yaralandigi Silahli Kavganin 3 Zanlisi Tutuklandi

Adana'da ayrilan çiftin aileleri arasinda çikan ve 4 kisinin yaralandigi silahli kavgayla ilgili gözaltina alinan 4 süpheliden 3'ü tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi Cinayet Büro Amirligi ekiplerince, 25 Kasim'da merkez Seyhan ilçesinde, bir süre önce ayrilan dini nikahli Velat A. ve Bahar K. çiftinin aileleri arasinda çikan silahli kavgayla ilgili gözaltina alinan damat ve 3 yakininin emniyetteki islemleri tamamlandi.

Silahli kavganin, gelinin çeyizlerini almak için evine giden yakinlari ile damadin yakinlari arasinda ayrilik konusunda birbirlerini suçlamasi üzerine çiktigi öne sürüldü.

Adliyeye sevk edilen zanlilardan Velat A, yakinlari Hikmet A. ve Mehmet B. nöbetçi hakimlikçe tutuklandi, Hakan A. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Barbaros Mahallesi'nde 25 Kasim’da bir süre önce ayrilan dini nikahli Velat A. ve Bahar K. çiftinin aileleri arasinda kavga çikmis, gelinin yakinlari Ferhat K, Seyhmus K, Ferhat A. ve Engin A. silahla vurularak yaralanmisti. Polis ekipleri, Velat A. ile 3 yakinini gözaltina almisti.

Kaynak: AA