Gaziantep Valisi Gül Açiklamasi '4 Bin Civarinda Mesai Arkadasimiz Bu Gece Görev Basinda'

Gaziantep Valisi Davut Gül, 2022 yilina dakikalar kala görev basinda olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek yeni yillarini tebrik etti. Vali Gül, kentte alinan yeni yil tedbirlerini de yerinde inceledikten sonra yaptigi açiklamada 4 bin civarinda personelle huzur ve güven için görev basinda olduklarini söyledi.

Gaziantep Valisi Gül Açiklamasi '4 Bin Civarinda Mesai Arkadasimiz Bu Gece Görev Basinda'


Gaziantep Valisi Davut Gül, 2021 yilinin son saatlerinde de görev basinda olan kolluk kuvvetlerini ziyaret ederek yeni yillarini tebrik etti. Vali Gül, 2022 yilina dakikalar kala kentte alinan yeni yil tedbirlerini de yerinde inceledi. Gül, alinan tedbirlerle ilgili yetkililerden bilgi aldiktan sonra Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli ile video konferans yöntemi ile görüsme gerçeklestirerek kentteki son durum hakkinda bilgi verdi.

"4 bin civarinda mesai arkadasimiz bu gece görev basinda"

Kentin her noktasinda tüm önemleri aldiklarini belirten Gaziantep Valisi Gül, "Çok sükür 2021 yilini kazasiz belasiz atlattik. Bu geceyi ve bundan sonraki süreci de kazasiz belasiz atlatacagiz. Içisleri Bakanligimizin yilbasi tedbirleri vardi. Gaziantep’te de gerek emniyet boyutunda, gerek jandarma boyutunda 4 bin civarindan mesai arkadasimiz bu gece görev yapacak. Bunun yaninda itfaiye, zabita, saglik hizmetleri basta olmak üzere 24 saat bütün hizmetler de devam edecek. Suanda da emniyet müdürümüz, komutanimiz, kaymakamlarimizla görev yapan personellerimizi ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde personellerin yeni yillarini kutlayarak is ve isleyisleri de denetlemis oluyoruz" ifadelerini kullandi.

Vali Gül, Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli ile görüstü

Görev basindaki personelleri ziyaret ederek yeni yillarini kutlayan Vali Gül, kentteki denetimleri de yerinde inceledikten sonra Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli ile video konferans yöntemi ile bir görüsme gerçeklestirdi. Bakan Yardimcisi Çatakli’ya kentteki son durum hakkinda bilgi veren Vali Gül, an itibariyle olumsuz bir durumun olmadigini ve tüm tedbirlerin en üst seviye alindigini aktardi.
Kaynak: İHA