Kemer, Kirmizi Koda Karsi Teyakkuzda

Antalya Kemer Belediye ekipleri, meteoroloji tarafindan Kemer için verilen kirmizi kod sonrasi teyakkuzda bekliyor.

Kemer, Kirmizi Koda Karsi Teyakkuzda
Kemer Belediye Baskan Vekili Ismail Aka, Kemer Belediye Baskan Yardimcisi Emin Gül, birim müdürleri ve belediye personeli siddetli yagis ve firtina öncesi yasanabilecek olumsuzluklara karsi alinacak tedbirlerle ilgili istisarelerde bulundu.

Belediye ekipleri, Beldibi Mahallesinden Çirali’ya kadar olan bölgede yasanabilecek olumsuzluklara karsi hazir bekliyor. Devriye gezen belediye ekiplerince Kemer’de su ana kadar herhangi bir olumsuz durumla karsilasilmadigi belirtildi. Belediye ekiplerinin geçen sene Arslanbucak Mahallesi ile Çamyuva Mahallesi Sariören mevkiinde yasanan sel ve su baskinlari sonrasi yaptigi alt ve üst yapi çalismalari da bölgede etkili oldu.

“Tüm tedbirlerimizi aldik”

Kirmizi kod uyarisi sonrasi Kemer Belediyesi Arslanbucak hizmet alaninda teyakkuzda olan belediye ekipleri, herhangi bir olumsuzluga aninda müdahale için bekliyor. Öte yandan Kemer Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri de cadde ve sokaklarda taskinlara neden olmamasi için ilçe genelindeki mazgallarin temizligi ile dere ve kanal kenarlarinda atik ve çöp temizligi yapiyor. Baskan Vekili Ismail Aka, yaptigi açiklamada, “Meteorolojiden gelen kirmizi kod uyarisi sonrasi Kemer Belediyesi olarak sahadayiz. Herhangi bir sikintiya karsi gece gündüz tüm vatandaslarimiz bize ulasabilir. Siddetli yagis ve firtina nedeniyle tüm tedbirlerimizi aldik. Vatandaslarimizin da çok dikkatli olmasini istiyoruz. Ekiplerimiz sürekli devriye olarak geziyor ve tüm olumsuzluklara karsi nöbet tutuyor” diye konustu.

Ayrica siddetli firtina nedeniyle Kemer sahillerinde de dev dalgalar olustu, Agva Deresi’ndeki su seviyesi yükseldi.
Kaynak: İHA