Hatay'da Hastanede Tedavi Gören Çocuklar Için Yilbasi Eglencesi Düzenlendi

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Arastirma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören çocuklar için yilbasi eglencesi yapildi.

Yilbasini hastanede aileleriyle geçirecek minikler için çocuk servisinde görevli doktor ve hemsireler ile palyaço kostümleri giyen "Bir Tebessüm Bin Mutluluk" gönüllüleri, onlara sürpriz yaparak eglence programi gerçeklestirdi.

Müzik esliginde dans eden ve yeni yil pastasi kesen çocuklar palyaço esliginde eglendi.

Hastanenin Çocuk Sagligi ve Hastaliklari Ana Bilim Dali Ögretim Üyesi Doç. Dr. Çigdem El, AA muhabirine yaptigi açiklamada, yeni yilda hastanede kalmaya devam edecek çocuklari mutlu etmek için etkinligin düzenlendigini söyledi.

El, erken yeni yil kutlamasinin uzun süredir hastanede tedavi gören çocuklara moral oldugunu ifade ederek, söyle konustu:

"Bugün buradaki amacimiz çocuklarimizin yüzlerinde bir tebessüm olusturabilmektir. Servisimizdeki yeni dogan ve yogun bakimda kalan olmak üzere yatan 26 çocugumuz bulunmaktadir. Çocuk servisimizde görevli doktor ve hemsirelerimiz ile palyaço kostümleri giyen bir grup gönüllülerimiz çocuklarimiza unutulmaz bir gün yasattilar. Hepsine yeni yilda aileleriyle birlikte saglik ve mutluluk diliyorum."

Etkinlik sonunda çocuklara hediyeler verildi.

Kaynak: AA