Çayirli'da 'Modern Hayvancilik Teknikleri Egitimi Sertifika' Töreni Yapildi

Erzincan’in Çayirli ilçesinde DAP Bölge Kalkinma Idaresi tarafindan desteklenen, Erzurum Teknik Üniversitesi Sürekli Egitim Uygulama ve Arastirma Merkezi tarafindan yürütülen ve tamamlanan ‘Modern Hayvancilik Teknikleri Egitimi Sertifika’ töreni yapildi.

Çayirli'da 'Modern Hayvancilik Teknikleri Egitimi Sertifika' Töreni Yapildi
Çayirli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçeklestirilen toplantiya, Kaymakam Ahmet Gülderen, Belediye Baskani Atinç Bahadir, DAP Bölge Kalkinma Idaresi Baskani Prof. Dr. Osman Demirdögen ile ETÜSEM Müdürü Ögretim Üyesi Dr. Ahmet Ilker Akbaba ve çiftçiler katildi.

Prof. Dr. Osman Demirdögen konusmasinda tarim ve hayvancilikta modernizasyonun gerçeklestirilmesi için DAP Kalkinma Ajansinin her zaman çiftçi ve hayvancilarla beraber oldugu ve bu konuda her zaman yardima hazir olduklarini inovatif fikirlere açik olduklarina özellikle dikkat çekti.

Programin sonunda ise ilçede tarim, hayvancilik kolunda faaliyetler gösteren katilimcilarin egitimlerini basariyla tamamlamasi hasebiyle sertifikalarin yani sira bir takim hediyeler de takdim edilip hatira fotografi çektirildi.
Kaynak: İHA