KUTO'dan Travel Turkey'de Kusadasi Tanitimi

Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey Izmir Fuari, Fuar Izmir alaninda 15. kez kapilarini ziyaretçilerine açti.

KUTO'dan Travel Turkey'de Kusadasi Tanitimi


Fuarda, Kusadasi Ticaret Odasi, Kusadasi Belediyesi ve TÜRSAB Aydin Bölge Temsil Kurulu isbirligiyle açilan Kusadasi standi, ilk günden ziyaretçilerin odak noktasi oldu. Fuarin ilk gününe Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan, Meclis Baskani Bülent Ilbahar, Meclis Divan Üyesi Nurgil Gürcan, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Seydi Yikilmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdem Dikkaya, Murat Boranalp, KODER Baskani Tacettin Özden, Belediye Meclis Üyeleri, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Köse, Aydin Bölge Temsil Kurulu yetkilileri ve Kusadali turizmciler katildi.

Turizm sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olarak nitelendirilen ve turizm rotasinin çizilmesinde büyük rol oynayan fuarda, Kusadasi Ticaret Odasi tarafindan görsel ve baskili materyallerle tanitim destegi veriliyor.

Fuar ile ilgili konusan Kusadasi Ticaret Odasi Yönetim Kurulu Baskani Serdar Akdogan, "Pandemi nedeniyle zor günler geçiren turizm sektörü için Travel Turkey Fuari büyük önem tasiyor. Yerli ve yabanci yüzlerce katilimci ve ziyaretçi burada farkli destinasyonlari taniyor, tatil planlarini yapiyor. Bizler de Kusadasi Ticaret Odasi olarak ilçemizin dogal, kültürel ve tarihi güzelliklerini katilimcilara tanitmayi, 2022’de yüksek bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kusadasi standini Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, TÜRSAB Yönetim Kurulu Baskani Firuz Baglikaya ve pek çok turizmci ziyaret etti. Ülke ve dünya genelinde sektör temsilcilerinin bir araya geldigi fuar, 4 Aralik tarihine kadar açik kalacak.
Kaynak: İHA