Metin Sentürk Özel Bireyler Için Söyledi

Düzce – Düzce’de Valiligin özel bireyler için baslattigi “Engelleri birlikte asiyoruz” kampanyasi çerçevesinde ünlü sarkici Metin Sentürk, konser verdi. Konserde Düzce Üniversitesi Türk Müzigi Bölümünde okuyan görme engelli ögrenci ile düet yapan Metin Sentürk, ögrencinin gelecegi ile ilgili olarak yardim edecegine dair söz verdi ve kendisi için sarki yazacagini söyledi.

Metin Sentürk Özel Bireyler Için Söyledi
Düzce Valiligi tarafindan baslatilan “Engelleri birlikte asiyoruz” kampanyasi çerçevesinde sarkici Metin Sentürk, kentte özel bireyler için 18 Temmuz Spor salonunda konser verdi. Düzce’deki özel bireylerin Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlügü ve Gençlik ve Spor Müdürlügü personeli rehberliginde izledikleri konserde özel bireyler doyasiya eglendi. Metin Sentürk’ün sarkilarina eslik eden özel bireylere yanlarinda bulunan aileleri ve rehberleri de katildi.

Sentürk konsere ara verdiginde ise Düzce Üniversitesi Türk Müzigi Bölümü 4. Sinifta okuyan görme engelli Alihan Salli, çiçek verdi. Bu sirada Sentürk’e ögrenciliginden bahseden Alihan Salli ile Metin Sentürk sahnede birlikte düet yapti. Düet sonunda ise Metin Sentürk görme engelli ögrenci Salli’ya ögrenimi bittikten sonra da yardim edecegi sözünü verdi. Sentürk ayrica Alihan Salli için bir sarki yazarak hediye edecegini de söyledi.

Metin Sertürk’ün sözleri salonda büyük alkis aldi.

Programin sonunda ise Ünlü Sanatçi Metin Sentürk hayranlari, fotograf çektirmek için sahneye akin etti. Sanatçi, hayranlarinin arasindan güçlükle çikabildi.
Kaynak: İHA