Mardin Büyüksehir Belediyesinden Hasta Ve Hasta Yakinlarina Çorba Ikrami

Büyüksehir Belediyesi, Mardin Egitim ve Arastirma Hastanesinde hasta ve hasta yakinlarina sicak çorba ikraminda bulunuyor.



Sosyal belediyecilik anlayisiyla hareket eden Büyüksehir Belediyesi, soguk kis günlerinde hasta ve hasta yakinlarina sicak çorba ikramina basladi.

Vali ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mahmut Demirtas da, hastaneye gelen hasta ve hasta yakinlarina çorba ikraminda bulundu, acil sifa diledi.

Her zaman vatandaslarin yaninda olduklarini belirten Demirtas, soguk kis günlerinde hastaneye gelen hasta ve hasta yakinlari ile fedakarca görev yapan saglik çalisanlarini bir nebze olsun rahatlatmak için sicak çorba ikramina basladiklarini söyledi.

Farkli alanlarda da vatandas odakli hizmetleri hiz kesmeden sürdürdüklerini dile getiren Demirtas, “Çorba isin bahanesi. Amacimiz vatandasimizin yaninda olabilmek. Bunun için çalisiyoruz, çalisacagiz." dedi.

Hizmetten duyduklari memnuniyeti dile getiren vatandaslar da Vali Demirtas'a tesekkür etti.

Çorba ikram edilen programda Vali Demirtas'a Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen, Il Saglik Müdürü Saffet Yavuz ile Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekim Vekili Mehmet Kabak da eslik etti.

Kaynak: AA