Karaman Valisi Isik'in Esi, Huzurevinde Yaslilarla Bir Araya Geldi

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Isik'in esi Munise Isik, Dursun Fakih Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan yaslilari ziyaret etti.

Il Emniyet Müdürü Ayhan Tas'in esi Melek Tas ve Il Jandarma Komutani Mustafa Çetinkaya'nin esi Zübeyde Çetinkaya’nin da eslik ettigi ziyarette Isik huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürlügünün katkilariyla hazirlanan program, huzurevi sakinlerinin seslendirdigi birbirinden güzel eserlerle devam etti.

Burada konusan Isik, "Sizlerle böyle bir program araciligi ile bir araya gelmekten dolayi sizler kadar bizler de çok mutluyuz. Yasanan pandemi nedeniyle sizlerle çok fazla bir araya gelemedik. Insallah bundan sonra daha sik bir araya geliriz. Yaslilarimiza hürmeti emreden bir medeniyetin mensuplari olarak sizlerin varligi bizim en büyük gücümüz. Su bir gerçek ki, gelecek nesillere örnek olmak, onlara saygi ve sevgiyi ögretmek istiyorsak, öncelikle yaslilarimiza deger verdigimizi onlara göstermeliyiz." dedi.

Neseli ve anlamli görüntülerin yasandigi ziyarette Munise Isik, yaslilarin sadece sevgiye, saygiya, hürmete ve daima hatirlanmaya ihtiyaç duyduklarini belirterek, bu gerçek isiginda yaslilarin daima yanlarinda olacaklarini vurguladi.

Munise Isik, Dursun Fakih Huzurevindeki programinin ardindan Sevgi Evlerini ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Kaynak: AA