Izmir'de Oglunun Kalbinden Biçakladigi Kadin Hayatini Kaybetti

Izmir’in Karabaglar ilçesinde tartistigi oglu tarafindan kalbinden biçaklanan kadin, kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi.

Izmir'de Oglunun Kalbinden Biçakladigi Kadin Hayatini Kaybetti
Olay, gece saatlerinde Bahçelievler Mahallesi 509/6 Sokak’ta bulunan 3 katli binanin 1’inci katinda meydana geldi. Iddiaya göre, Sevda Yalin (56) ile oglu A.E., arasinda tartisma çikti. Çikan tartismanin ardindan Yalin, oglu A.E., tarafindan kalbinden biçaklandi.

Annesini biçakladiktan sonra 112’yi aradi

Annesini biçaklayan A.E., daha sonra 112’yi arayarak durumu ihbar etti. Bunun üzerine adrese 112 Acil Saglik ekipleri ve polis sevk edildi. Adrese gelen saglik ekiplerince agir yarali durumdaki Sevda Yalin, Izmir Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Talihsiz kadin, burada yapilan tüm müdahalelere ragmen hayatini kaybetti. Alkollü oldugu ileri sürülen süpheli A.E. ise polis ekiplerince gözaltina alinarak emniyete götürüldü.

Öte yandan, Yalin’in cansiz bedeni savcinin incelemelerinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirilirken, Yalin’in bir süre önce esinden bosanmis olugu ögrenildi. Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü belirtildi.
Kaynak: İHA