GÜNCELLEME - Kadiköy'deki Silahli Kavgaya Iliskin Yakalanan 4 Zanlidan Biri Tutuklandi

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden biri tutuklanirken, 3'ü serbest birakildi ADLI SÜREÇ EKLENDI.

Kadiköy'de iki grup arasinda çikan ve Ziya Bandirmalioglu ile Sahin Aslan'in öldügü, 4 kisinin de yaralandigi silahli kavgaya iliskin gözaltina alinan 4 süpheliden biri tutuklandi.

Istanbul Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Fenerbahçe Mahallesi'nde 20 Aralik aksami çikan silahli kavgaya iliskin çalisma baslatti.

Yürütülen sorusturma kapsaminda gözaltina alinan 4 kisinin emniyetteki islemleri tamamlandi.

Saglik kontrolünden geçirilen süpheliler, Kartal'daki Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

Burada sorusturmayi yürüten savcilikça ifadeleri alinan 4 süpheliden biri serbest birakildi. Savcilik bir süpheliyi tutuklanmasi, 2 süpheliyi de adli kontrol tedbiri uygulanmasi talebiyle nöbetçi hakimlige gönderdi.

Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimligi, savciligin talebi dogrultusunda bir süphelinin tutuklanmasina, 2 süphelinin de adli kontrol sartiyla serbest birakilmasina karar verdi.

Yarali 4 kisinin ise tedavi süreçlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edilecekleri ögrenildi.

Kadiköy'de 20 Aralik aksami bir restoranda yasanan silahli kavgada, Ziya Bandirmalioglu ve Sahin Aslan hayatini kaybederken, gruptan 4 kisi de yaralanmisti.
Kaynak: AA