Yillardir Gözü Gibi Baktigi Otomobili Çalindi, Bulana 10 Bin Lira Ödül

Elazig’da evinin önünde otomobili çalinan bir vatandas, otomobilini bulana veya ihbar edene 10 bin lira ödül verecek.

Yillardir Gözü Gibi Baktigi Otomobili Çalindi, Bulana 10 Bin Lira Ödül
Olay, merkeze bagli Kültür Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Yücekaya, 1994 model otomobilini evinin önüne park ederek evine gitti. Sabah aracini evinin önünde olmadigini fark eden Yücekaya, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri aracin bulunmasi için çalisma baslatirken, Yücekaya ise bulana veya ihbar edene 10 bin lira ödül verecegini söyledi.



Aracinin çalindigini Emniyet Müdürlügü’ne bildirdigini ifade eden Ali Yücekaya, ”Emniyet birimleri aracimi bulmak için ellerinden geleni yapiyor. Hem emniyet güçlerimize yardimci olmak hem de aracimin bir an önce bulunmasi için aracimin yerini emniyet yetkililerine bildirene on bin lira ödül verecegim” dedi.

Aracinin ilk kullanicisinin kendisi oldugunu belirten Yücekaya, ”Yillardir gözüm gibi baktigim aracimin maddi degeri bir tarafa manevi degeri çok büyük. Çalinan aracimla sürekli tedavi gören esimi hastaneye götürüp getiriyordum. Simdi çok zor durumdayim. Aracimin bir an önce bulunmasi için duyarli halkimizdan yardim istiyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA