Esenyurt'ta Apartman Sakinleri Hirsizlara Suçüstü Yapti

Esenyurt’ta bir binaya giren iki hirsiz, 40 bin liralik insaat malzemesini çaldigi esnada apartman sakinlerine yakalandi. Sopalarla hirsiz kovalayan vatandaslar, bir kisiyi yakalayip polise teslim etti, diger hirsiz kayiplara karisti.

Esenyurt'ta Apartman Sakinleri Hirsizlara Suçüstü Yapti
Olay, dün ögle saatlerinde Örnek Mahallesinde meydana geldi. Iddiaya göre, motosiklet ile bir binanin çevresinde gezen iki kisi, vatandaslarin dikkatini çekti. Yaklasik yarim saat bina çevresinde dolasan iki süphelinin bir süre sonra binaya girdigi görüldü.

Apartman sakinlerinin ziline basarak durumdan haberi olmalari saglandi. Sopalarla apartmanda hirsiz arayan vatandaslar, süphelilerin zemin katta bulunan depoda oldugunu fark etti. Suçüstü yapan vatandaslar, iki hirsizdan birini yakalarken digeri bir miktar malzeme ile arka kapidan kaçti. Vatandasin ihbari üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Yakalanan hirsiz islemleri için polis merkezine götürüldü.

“Birini yakaladik digeri kaçti”

Bir saat boyunca bir motosiklet gelip kapinin önünde bekledi. 4 kisilerdi ancak ikisinin içeriye girdigini gördüm. Ben ve amcam asagiya inip ana kapiyi kapattik. Birisini içerde yakaladik digeri ise biraz malzeme alarak kaçmis. Sonra polis ekiplerini arayarak teslim ettik.
Kaynak: İHA