Düzce Üniversitesi'nde Üretildi, Dünya'ya Açiliyor

DÜZCE – Düzce Üniversitesi kampüsünde üretimini gerçeklestirilen Ari Mucizesi hizla büyümeye devam ediyor. Türkiye eczane pazarinda büyüme saglayan Ari Mucizesi, 2022 yilinda da Dünya’ya açilacak.

Düzce Üniversitesi'nde Üretildi, Dünya'ya Açiliyor
Düzce Üniversitesi’nde üretimi yapilarak Türkiye’nin dört bir yanina yayilan Ari Mucizesi ürünleri, yurt disinda da talep görmeye basladi.

Ari Mucizesi Akademi ekibi ile Düzce Üniversitesindeki akademisyenler, uzun yillardir Ar-Ge’sini yaptiklari dogal ürünlerin ortaya koyduklari patentli üretim teknolojisi ve yüksek biyoyararlanim sayesinde yogun talep gördüklerini ifade etti.



"Avrupa, Amerika ve Asya pazarlari ile görüsmelerimizi devam ettiriyoruz"

Türkiye’de ilk defa bir üniversitenin kampüsünde üretimi yapilan Ari Mucizesi ürünlerinin yurtdisi pazarinda Avrupa, Amerika ve Asya’ya açilacagini belirten Ari Mucizesi Yönetim Kurulu Baskani Nesim Avci, "Ürünlerimiz ile Türkiye’de tüm ulusal depolarla anlasmalarimizi gerçeklestirdik ve 2 binin üzerinde eczanede ürünlerimiz satiliyor. Ulusal pazarda büyük bir hizla büyümeye devam ediyoruz. Solvent ve kimyasal kullanmadan, patentli inovatif çözüm ve yüksek üretim teknolojisi ile hammaddeden nihai ürüne kadar üretimini Düzce Üniversitesi kampüsünde gerçeklestirdigimiz propolis ürünlerinin çesitliligi ile Ari Mucizesi olarak dikkat çektik. Simdi sirketimizin yükselen satis grafigi ile birlikte ülke genelinde 22 olan mümessil sayimizi 2022 yilinda 100’e çikartip, eczane sayimizi 10 bine ulastirmayi hedefliyoruz. Bunun yani sira Dünya pazarina da yaptigimiz atilimlarla 2022 yilinda hizli ve güçlü bir giris yapmayi hedefliyoruz. Büyümenin getirdigi ve bizim de öngördügümüz üretim hamlemizle yeni pazarlara açiliyoruz. Avrupa, Amerika ve Asya pazarlari ile görüsmelerimizi devam ettiriyoruz. Su an için Irak ve Azerbaycan anlasmalarimiz tamamlandi. Ilerleyen günlerde Almanya, Italya, Amerika, Kanada gibi ülkelerle de görüsmelerimize baslayacagiz, ülke olarak yogun ihracat iliskilerimizin oldugu Rusya ile de belli bir asamaya geldik" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA