Altin Eller Fabrikasi, Kadinlarin Hayatini Degistirdi

Ankara Altindagli kadinlarin el emeklerini kazanca dönüstürmek için bir araya geldigi “Altin Eller Kadin Kooperatifi” sayesinde 350 kadinin hayati degisti. “Dünya Kooperatifçilik Günü” vesilesiyle, Altindagli kadinlarin kooperatifini ziyaret eden Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci, kadinlarin sevincine ortak oldu.

Altin Eller Fabrikasi, Kadinlarin Hayatini Degistirdi
Altindagli kadinlarin umudu, kazanca dönüstü. 350 Altindagli kadin, kendi el emeklerini Altin Eller Kadin Kooperatifi araciligiyla satarak, kendi isinin patronu oldu. Altindag Belediye Baskani Doç. Dr. Asim Balci’nin destek ve girisimleriyle kurulan kooperatif, kadinlarin yüzünü güldürdü. “Dünya Kooperatifçilik Günü” nedeniyle Altindagli kadinlari ziyaret eden Baskan Balci “Altin Eller Kadin Kooperatifimiz sadece bir isletme degil, ayni zamanda sevgi ve emek kooperatifi Burasi kocaman ve sicak bir yuva, ayni zamanda da kocaman bir aile” dedi.

Kadinlarin yüzü güldü

Baskan Asim Balci, “Altindagli kadinlarin Altindag Belediyesi Kadin Egitim ve Kültür Merkezlerinde edindikleri bilgi ve becerileri kazanca dönüstürebildigi bir platform olan ’Altin Eller Kadin Kooperatifi’ her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Bu zamana kadar 350 Altindagli kadin bu kooperatif sayesinde para kazandi. Bu sayi hizla artmaya devam ediyor. Altindagli kadinlar bu kooperatif sayesinde hem mutluluga hem de kazanca ortak Su anda çok yogun ilgi görüyor ve bundan çok memnunuz” ifadelerini kullandi.

El emeginin adresi

Altin Eller Kadin Kooperatifi’nden alisveris yapmak isteyenlerin, kooperatifin Hamamarkasi’nda bulunan satis ofisini ziyaret edebileceklerini hatirlatan Baskan Balci “Altineller Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi satis ve yönetim merkezi, tarihi Hacettepe Mahallesi Koyungözü Sokak’ta bulunuyor. Dileyenler; www.altinellerimiz.com internet sitesi üzerinden de alisveris yapabilir. Kooperatif için kurulan web sitesi sayesinde, kadinlar çok daha genis kitlelere satis yapabiliyor, ürünlerini yurt içi ve dünyada herkese tanitma imkani buluyor” dedi.

“Bu kooperatifi herkes bilsin, herkes görsün, kadinlarimizin emegine destek olsun, onlara daha fazla cesaret versin istiyoruz” diyen Baskan Balci, Altindagli kadinlarin yetenekleri, azimleri, istekleri ve basarilari ile olusturduklari bu güzel platformu görmek ve alisveris yapmak isteyen herkesi kooperatifi ziyaret etmeye ve ürünleri yakindan görmeye davet etti.
Kaynak: İHA