3 Milyon Lira Degerinde 250 Motosiklet Yanginda Küle Döndü

Antalya’da motosiklet satisi yapan bir is yerinde çikan yanginda 250’nin üzerinde motosiklet küle döndü. Ilk belirlemelere göre yaklasik 3 milyon lira zarar oldugu belirtilirken yanginin çikis nedeniyle ilgili incele baslatildi.

3 Milyon Lira Degerinde 250 Motosiklet Yanginda Küle Döndü


Yangin, saat 21.00 siralarinda Muratpasa ilçesi Kizilirmak Caddesi üzerindeki 4 katli bir binanin giris katinda bulunan motosiklet satisinin yapildigi bir isyerinde çikti. Sebebi henüz bilinmeyen yanginda Ismet Ilhan’a ait oldugu ögrenilen isyerinden dumanlarin yükseldigini görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine çok sayida itfaiye ekibi ve polis sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin uzun ugraslari sonucu kontrol altina alinan yanginda, 250’yi askin motosiklet küle döndü. Alevlerden isyeri de kullanilmaz hale gelirken, toplam zararin yaklasik 3 milyon civarinda oldugu belirtildi.

"BU KADAR BÜYÜK OLDUGUNU DÜSÜNMEMISTIM"

Yangina evinin balkonundan hortumla müdahalede bulunan vatandaslardan Halil Ibrahim Tutus, "Çocuklarla evde oturuyorduk. Birden bire bir koku geldi. Kokunun gelmesiyle asagiya baktim ve alevleri gördüm. Bir anda her yer duman oldu. Ben bu kadar büyük oldugunu düsünememistim. Ben de balkonu yikadigimiz hortumla asagiya müdahale etmeye çalistim. O yüzden evimin içine komple duman doldu" dedi.

Itfaiye ekiplerinin yanginin çikis nedeniyle ilgili çalismasi sürerken, polis olaya iliskin inceleme baslatti.

(Gazi Tas / IHA)
Kaynak: İHA