Yozgat'ta Yogun Sis Etkili Oldu

Yozgat’ta 2 gündür devam eden kar yagisinin ardindan kent merkezinde erken saatlerde sis etkili oldu.

Yozgat'ta Yogun Sis Etkili Oldu
Yozgat kent merkezinde günün ilk isiklariyla birlikte etkili olan sis nedeniyle görüs mesafesi düstü. Sehir içi yollarda araçlar yavas ilerlerken trafikte de zaman zaman yogunluk olustu. Sürücüler trafikte dikkatli bir sekilde ilerlerken polis ekipleri de hem devriye atti hem de kavsaklarda önlem aldi. Sehrin simgelerinden sis Çapanoglu Büyük Cami ve Yozgat Çamligi Milli Parki da sis nedeniyle görünmez oldu.

Sabahin ilk isiklariyla yogun sisin olustugunu belirten araç sürücüsü Çagri Suluv, trafikte ilerlemekte güçlük çektigini söyledi.

Suluv, “Yozgat’ta günün ilk isiklariyla beraber yogun bir sis olustu. Görüs mesafesi bir hayli düstü biz de sürücüler olarak büyük sikintilar yasadik. Yerine göre 5 metreye kadar düstü, önümüzdeki araci göremez hale geldik. Olumsuz hava sartlari bizleri çok etkiledi” dedi.

Osman Erkoç ise “Yozgat’ta 2 gündür kar yagiyordu, yerini sise birakti. Sis nedeniyle göz gözü görmedigi için sürücülerimizin dikkatli olmasini istiyorum. Dikkat etmezlerse büyük kazalara sebebiyet verebilir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA