Balikesir'de Mavi Bayrakli Plajlar Emeklilere Yürüyüs Mekani Oldu

Burhaniye ilçesinde, yaz aylarinda büyük ilgi gören mavi bayrakli Ören Plaji emeklilere yürüyüs mekani oldu. Ören sahilini sevdiklerini anlatan Nejat Tuna, Mustafa Karabiyik ve Mustafa Dirlik, sahilde yürümeyi aliskanlik haline getirdiklerini söylediler.

Balikesir'de Mavi Bayrakli Plajlar Emeklilere Yürüyüs Mekani Oldu
Burhaniye’de turistik Ören Sahili, yaz aylarinda tarihi mese agaçlari ve ipek gibi kumu ile büyük ilgi görürken, kis aylarinda da bos kalmiyor. Mavi Bayrakli Ören Plajinda yürüyüs yapan Nejat Tuna, Mustafa Karabiyik ve Mustafa Dirlik, herkesi yürüyüs yapmaya çagirdi. Istanbul’dan geldigini anlatan emekli ögretmen Nejat Tuna, “Ben Ören’i çok sevdim. O yüzden de 5 yildir Ören Mahallesinde oturuyorum. Mayis ayindan Ekime kadar her gün saat 7.00 ile 10.00 arasi denize girerim. Sezon bittikten sonra da arkadaslarla her gün burada yürüyüs yapiyoruz. Ören plajinda yürümek çok güzel. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Sahilde yürümeyi çok sevdigini anlatan emekli bankaci Mustafa Karabiyik da, “Bende her gün yürüyorum. Yagissiz havalarda her gün buradayiz. Ören yazinda, kisinda çok güzel” dedi.

Emekli astsubay Mustafa Dirlik ise, “Ben de Ören Mahallesinde oturuyorum. Buraya olan ilgi her geçen gün artiyor. Sahilde yürümeyi aliskanlik haline getirdik” dedi.

Kaynak: İHA