Sultangazi Belediyesi Kentsel Dönüsüm Hamlesine Devam Ediyor
Sultangazi Belediyesi, ilçeyi ‘Sultansehir’ yapma hedefiyle kentsel dönüsüm çalismalarina devam ediyor. Esentepe Mahallesi’ndeki Sehit Eyüp Gönen Caddesi’nde bulunan eskimis ve riskli binalar bu kapsamda yikildi. Gerçeklestirilecek projeyle yikilan yerine dayanikli, sik ve modern binalar insa edilecek.

Bunlarin yerineyse depreme dayanikli, sik görünümlü ve modern binalar insa edilecek.
Çalismalar hizla tamamlanacak
Sultangazi Belediye Baskani Av. Abdurrahman Dursun yikim çalismalarini yerinde gözlemledi. Çalismalar hakkinda ekiplerden bilgi alan Baskan Dursun, islemlerin hizla tamamlanmasi ve yeni binalarin kisa sürede vatandaslara kazandirilmasi yönünde talimat verdi.
Sultangazi’ye deger katacak proje
Proje hakkinda konusan Baskan Dursun, "Komsularimizin deprem korkusu olmadan huzur içinde yasayabilecekleri yeni binalari buraya kazandiracagiz. Bu kapsamda Esentepe Kentsel Dönüsüm Projesi’ni baslattik. Insallah hem komsularimiza daha saglikli konutlar sunarak magduriyetleri gidermis olacagiz hem de Sultangazimize deger katacak çok özel bir projeyi gerçeklestirmis olacagiz." dedi.
’Çok daha güzel ve yasanabilir bir Sultangazi’yi hep birlikte insa edecegiz’
Ilçe genelindeki kentsel dönüsüm çalismalarinin devam ettigini vurgulayan Baskan Dursun, "Sultangazimizde kentsel dönüsüm çalismalarimizi yogun bir sekilde sürdürüyoruz. Cumhuriyet ve Ugur Mumcu Mahallelerimizde büyük çalismalarimiz devam ediyor. Komsularimizin da destegiyle, insallah çok daha güzel ve daha yasanabilir bir Sultangazi’yi hep birlikte insa edecegiz" diyerek sözlerini tamamladi.
