Tokat Belediyesince Hizmet Içi Egitim Semineri Düzenlendi

Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu'nun katilimiyla her hafta bir birimde gerçeklestirilen bilgilendirme toplantilarina devam edildi.

Eroglu, Tokat Belediyesi olarak sehir için alin teri akitmaya devam edeceklerini söyledi.

Beraber yol aldiklari mesai arkadaslariyla hizmet içi egitim seminerinde bulustuklarini anlatan Eroglu, "Tokat'imizin en basta gelen kuruluslarindan birinde görev yapmaktayiz. Yaptigimiz çalismalarla sehre yön veren, sehrine katki saglayan ve o sehrin basta tarim olmak üzere ekonomisinde sosyal yasantisinda turizminde önde gelen bir kurulustur." dedi.

Böylesine önemli bir kurumda görev yapan arkadaslariyla gurur duydugunu dile getiren Eroglu, sunlari kaydetti:

"8 yila yakin bir zamandir sizlerle birlikteyiz. Her birimiz birbirimize kenetlenen, birlikte bu güzelligi olusturan bir kurumuz. Sadece çalisanlarimizla degil, birlik ve beraberligimizle tüm çalismalara imza atiyoruz. Her yerde de gururla sizlerden bahsediyorum. Sizlerin gayreti ve emekleri olmasa bu çalismalarin hiçbiri olmaz. Daima elimizden ne gelirse bize ne düserse yaninizda oldugumuzu belirtmek istiyorum. Sosyal denge sözlesmemizde yapabilecegimiz maksimum ne varsa bunu yapmaya çalistik. Asgari ücretin açiklanmasiyla isçi arkadaslarimizi bekleyen bir sözlesme süreci var. Bu konularda elimizden geleni yapmaya gayret edecegiz. Bu sehre hep birlikte alin teri akitmaya devam edecegiz."

Kaynak: AA