Pakistan'daki Patlamaya Ait Görüntüler Ortaya Çikti

Pakistan’in Karaçi kentinde bir banka subesinde meydana gelen dogal gaz boru hattindaki patlamaya ait güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. Patlamadaki can kaybi 17’ye yükseldi.

Pakistan'daki Patlamaya Ait Görüntüler Ortaya Çikti
Pakistan’in Sind eyaletinde yer alan Karaçi kentindeki Paracha Chowk bölgesinde bulunan Shershah Mahallesi’nde ülkenin en büyük kredi kuruluslarindan olan Habib Bank’a ait bir subede patlama meydana gelmisti. Patlamadaki can kaybi 15’den 17’ye yükselirken, patlamaya ait güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti.

Görüntülerde, yeraltinda meydana gelen patlamanin siddetiyle banka subesinin yakinindaki akaryakit istasyonunda yerden dumanlari yükseldigi ve çevredeki insanlarin panik halinde uzaklastigi görüldü.

Patlamanin etkisiyle enkaza dönen banka subesinde arama-kurtarma çalismalari devam ederken, yetkililer patlamanin terörle baglantili olduguna dair herhangi bir kanit olmadigini ifade etti.

Sindh Sanayi Ticaret Bölgesi içinde yer alan bankanin yaninda bulunan bir benzin istasyonu ve subenin yakinlarina park edilmis çok sayida araçta patlamada agir hasar görmüs, 16 kisi de yaralanmisti.
Kaynak: İHA