Mugla Valiliginden Sel Magdurlarina Destek

Mugla Valisi Orhan Tavli ve beraberindeki heyet, 4 Aralik 2021 Cumartesi günü etkili olan saganak yagistan etkilenen Marmaris ilçesini ziyaret etti. Ziyarette magdur ihtiyaç sahiplerine 20’ser bin lira destek verildi.

Mugla Valiliginden Sel Magdurlarina Destek
Mugla’nin Marmaris ilçesinde 4 Aralik 2021 Cumartesi günü etkili olan saganak yagisin ardindan özellikle zemin katlarda olan evleri balçik ve su basti, vatandaslar magdur oldu. Mugla Valisi Orhan Tavli, yagistan zarar gören Içmeler Mahallesini ziyaret etti. Vali Tavli, Marmaris Kaymakami Ertug Sevket Aksoy, Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürü Evrim Koçlar Çaglayan, Içmeler Mahallesi Muhtari Ibrahim Isler ile birlikte taskinlardan magdur olan aileleri ziyaret ederek geçmis olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette magdur ihtiyaç sahibi ailelere Mugla Valiligi bünyesindeki Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürlügü bünyesinden 20’ser bin lira destek verildi.

Vali Tavli, Kaymakam Aksoy ve Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürü Çaglayan, ziyaret sonunda Mahalle Muhtari Isler’den Içmeler genelinde gerçeklestirilen çalismalar hakkinda bilgi aldi.
Kaynak: İHA