AK Parti Teskilat Akademisi Kütahya Egitim Programi Basladi

AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge ve Egitim Baskanliginca Kütahya'da düzenlenen Teskilat Akademisi Egitim Programi basladi.

AK Parti Ar-Ge Koordinatörü Ziya Alparslan, Hezar Dinari Kültür Merkezi'ndeki programda yaptigi konusmada, teskilat akademisi egitimlerini çok önemsediklerini söyledi.

Iki gün sürecek egitimlerin dolu dolu geçecegini dile getiren Alparslan, "Bu hikayenin kahramani sensin temali Teskilat Akademisi Egitim Programi hakikaten bizler için çok önemli. Alaninda uzman birçok degerli hocalarimizla birlikte olup onlarin tecrübelerinden istifade edecegiz." dedi.

AK Parti Il Baskani Sebahattin Ceyhun ise Kütahya'nin, kurulusundan beri AK Parti'ye ciddi destek verdigini dile getirdi.

Zaman zaman yasanan sikintilardan dolayi milletvekili sayilarinda degisiklik yasandigini aktaran Ceyhun, sunlari kaydetti:

"Kütahya bundan sonraki seçimde destegini devam ettirecek ve 5 milletvekilliginin 5'ini de kazanacagiz insallah. Çünkü biz yaklasik 20 yilda o kadar çok hizmetler yaptik ki içlerinde birçogunu belki unuttuk bile. Bizim bu süreçte boynumuzu egecek hiçbir kötülügümüz olmadigi gibi onurla ve gururla söyleyebilecegimiz binlerce hizmetimiz var. Bugünlerde bazi sikintilar yasiyor olabiliriz ama sabredecegiz. Sonunda olacaklar ülkemizi bambaska bir yere getirecek, buna da inaniyoruz.”

Teskilat içi egitim programina Kadin ve Gençlik Kollari il ve ilçe yöneticileri, belediye baskanlari ile meclis üyeleri katildi.

Açilis konusmalarinin ardindan basina kapali devam eden program, yarin yapilacak sunumlarla sona erecek.

Kaynak: AA