Kumar Oynadiklari Dernek Mühürlenince Yaninda Yenisi Açtilar

Denizli’de Ahlak Büro Amirligi ekiplerinin, bir is haninin 2. katinda faaliyet gösteren is adamlari dernegine yaptigi baskinda, kumar oynarken suçüstü yakalanan 14 kisiye 40 bin TL para cezasi uygulandi. Mühürlenen dernegin, 8 ay önce yapilan kumar baskininda bir kadinin pencereden atlayarak agir yaralandigi binanin hemen bitisiginde olmasi ise dikkatlerden kaçmadi.

Kumar Oynadiklari Dernek Mühürlenince Yaninda Yenisi Açtilar
Olay, Merkezefendi ilçesi Sirakapilar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; yasa disi kumar oynatan ve oynayan kisilere göz açtirmayan Denizli Il Emniyet Müdürlügü Ahlak Büro Amirligi ekipleri, Çamlik Is Adamlari Dernegi adi altinda faaliyet gösteren dairede yasa disi kumar oynandigina dair bilgi aldi. 3 katli bir is haninin 2. katinda bulunan dernek merkezine basarili bir operasyon gerçeklestiren Ahlak Büro Amirligi ekipleri, kumarbazlari suçüstü yakaladi. Kumar oynadiklari sirada bir anda polis ekiplerini karsilarinda gören 14 kisi, saskina dönüp saklanacak yer aradi.

Kumar oynayanlarin teker teker kimliklerini alan ekipler, sorgulamalarini yaparak islemleri baslatti. Dernek görünümlü kumarhanede yapilan aramda çok sayida oyun malzemesi ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere el konulurken, süpheliler ise islemleri için karakola götürüldü. Dernek görünümlü kumarhanede suçüstü yakalanan ve ekip otosuna bindirilecekleri sirada yüzlerini gizlemeye çalisan 14 kisiye, yaklasik 40 bin TL idari para cezasi uygulandi.

Mühürlenen binanin yaninda yeni kumarhane

Ahlak Büro Amirligi ekiplerinin 4 Nisan 2021 tarihinde operasyon düzenledigi is adamlari derneginde, 1’i kadin 10 kisi kumar oynarken suçüstü yakalanmisti. Polisi karsisinda görünce 2. kattan atlayan Berna M., agir yaralanarak hastanelik olurken; kocasi Osman M. ise elbiselerini parçalayarak polisleri tehdit etmisti.

Son operasyonda ortaya çikarilan bu yeni dernek görünümlü kumarhanenin, 8 ay önce yasa disi kumar oynatildigi gerekçesiyle mühürlenen baska bir dernege ait binanin hemen yani basinda olmasi ise dikkatlerden kaçmadi.
Kaynak: İHA