IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener Gaziantep'te

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, "Biz fukaranin partisi olduk, olmaya devam ediyoruz. Biz fukaranin derdini çözecegiz." dedi.

Balikli Parki'nda vatandaslara seslenen Aksener, Gaziantep'te olmaktan memnuiyet duydugunu söyledi.

Aksener 75 ili, ilçelerini gezdigini belirterek vatandaslarin, milletin, emeklinin, kimsesizlerin sesi olmak için yola çiktigini söyledi.

"Buraya bütün agalari getirin, hepsi sizi dinlemek zorunda kalsinlar. Çok kolay oylarinizi aldilar." diyerek Türkiye'nin zenginler ve fakirler sehri diye ikiye bölündügünü öne süren Aksener söyle devam etti:

"Biz fukaranin partisi olduk, olmaya devam ediyoruz. Biz fukaranin derdini çözecegiz. Allah bana ve arkadaslarima bunu nasip edecek. Issiz gencin derdini çözecegiz. Ama tekrar söylüyorum, suculuk buculuk üzerinden çok kolay oy aldilar. Buna alistilar, insan 500 milyon dolarlik uçaga biner mi kardesim, millet açken biner mi?"

EYT'lilerin sorunlarini çözecegini belirten Aksener, "O sözden cayarsam zaten sizin özellikle Istanbul'daki baskaniniz, ayakkabisini çikarir hepimizi kovalar. Dolayisiyla EYT'yi çözmek Allah bize nasip edecek herhalde. Çünkü söz verenler caydilar. Allah beni size karsi yalan söyleyenlerden eylemesin. Yalancilik çok kötü bir sey, hayal kurduruyor, umut ettiriyor ve sonuç itibariyla yerine getirilmedigi zaman da Türkiye'ye dair hayallerimiz, umutlarimiz ortadan kalkiyor." dedi.

Aksener, daha sonra beraberindeki parti yöneticileriyle esnafi ziyaret etti.

Kaynak: AA