IYI Parti Genel Baskani Aksener, Kahramanmaras'ta Vatandasa Seslendi Açiklamasi

'Bakin bu ülkenin kaynaklari var. Bu ülke zengin. Insan kaynagi var. Çaliskan insanlardan olusuyor, ama bu ülkede israfi ortadan kaldirmak durumundayiz'

IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener, "Bakin bu ülkenin kaynaklari var. Bu ülke zengin, insan kaynagi var ve çaliskan insanlardan olusuyor. Ama bu ülkede israfi ortadan kaldirmak durumundayiz." dedi.

Elbistan, Afsin ve Göksun ilçelerindeki ziyaretlerin ardindan kente merkezine gelen Aksener, buradaki Demokrasi Meydani'nda vatandaslara seslendi.

Aksener, mevcut düzeni demokrasi ile göndermek için el ele verilip mücadele edilmesi gerektigini söyledi.

Partililerle 24 aydir esnaf esnaf, dükkan dükkan gezdiklerini ifade eden Aksener, sunlari kaydetti:

"O kadar çok sey gördüm ki, agalarin da bunlari görmesi için gezmeye ve sizlerle bulusmaya, dertlerinizi dinlemeye devam ediyoruz. Rahatsiz oluyorlar, çünkü rahatlarini bozduk. Ferah ferah oy aliyorlardi. Sizleri cepte keklik görüyorlardi, bundan sonra 'hayir' diyoruz. Simdi yeni bir yöntemimiz var. Kim oldugunu, hangi görüste oldugunu bilmedigim ama burada derdini anlatmak isteyen kardeslerime, evlatlarima, hanimefendilere sözler veriyorum."

- "Istihdam yaratmak durumundayiz"

Aksener, vatandasi velinimet yapmanin kendilerinin boynunu borcu oldugunu dile getirerek, "Ama el ele vermek durumundayiz. Sizle biz el ele vermek durumundayiz. Bu ülkenin kaynaklari var. Bakin bu ülkenin kaynaklari var. Bu ülke zengin, insan kaynagi var ve çaliskan insanlardan olusuyor, ama bu ülkede israfi ortadan kaldirmak durumundayiz. Yolsuzlugu, hirsizligi, bu yolda yürüyenlerin önlerine durup, bunu kaldirmak, üretimi tesvik etmek zorundayiz. Istihdam yaratmak durumundayiz. Üretenin yaninda olmaliyiz." ifadelerini kullandi.

Konusmasinin ardindan Trabzon Caddesi'ndeki esnaf ve vatandaslarin sorunlarini dinleyerek, taleplerini aldi.
Kaynak: AA