ATO Üyelerine 'Satis Ve Pazarlamada Müsteri Iliskileri Yönetimi Egitimi' Verildi

ATO Baskani Gürsel Baran: 'Isletmelerin en önemli rekabet araci müsteri iliskileridir'.

Ankara Ticaret Odasi (ATO) Yönetim Kurulu Baskani Gürsel Baran, müsteriyle dogru iliski kurmanin ticaretin anahtari oldugunu ve egitimle bunun gelistirilebilecegini belirterek, "Isletmelerin en önemli rekabet araci müsteri iliskileridir." ifadesini kullandi.

ATO'dan yapilan açiklamaya göre, Oda üye ve çalisanlarinin mesleki gelisimlerine katki saglamak amaciyla yürütülen faaliyetler kapsaminda "Satis ve Pazarlamada Müsteri Iliskileri Yönetimi Egitimi" verildi.

Ihsan Ataöv tarafindan gerçeklestirilen egitimde satis ve pazarlamada ilk izlenim, iletisim teknikleri ve ikna yöntemleri basliklari ele alindi.

ATO Baskani Baran, egitimin açilisinda yaptigi konusmada, Odanin sektörleri temsil eden 67 meslek komitesine kayitli üyelerinin talep ve sorunlarinin çözümüne iliskin yaptiklari çalismalarin yani sira egitim faaliyetlerine de önem verdiklerine dikkati çekerek, "Biz baskentin Ticaret Odasiyiz, ülkemizin ve sehrimizin ekonomisini bir adim daha ileriye götürmek ve üyemizin gelisimine katki saglamak istiyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Oda olarak kisisel gelisimden muhasebeye, dis ticaretten elektronik ticarete kadar birçok alanda egitim programi düzenlediklerini belirten Baran, Mesleki Yeterlilik Kurumu ile olan is birligi kapsaminda mesleki belgelendirme çalismalarini da sürdürdüklerini bildirdi.

Baran, müsteriyle dogru iliski kurmanin ticaretin anahtari oldugunu, egitimle bunun gelistirilebilecegini vurgulayarak, sunlari kaydetti:

"Isletmelerin en önemli rekabet araci müsteri iliskileridir. Satis ve pazarlamada, iletisim kurdugunuz her insanla iliski gelistirebilmek için ortak bir konu üzerinde diyalog kurmak gerekiyor. Iste bu egitimle dogru diyalogu nasil kurabileceginizi ögreniyorsunuz. Egitimin yani sira müsteriyle güzel ve saglikli iliski kurmanin en temel yolu insanin isini sevmesidir. Severek yapildiginda insana en çok mesleki tatmin yasatacak islerden birisi satis ve pazarlamadir."

Kaynak: AA