19 Mayis'ta Zekâ Gelistirici Ahsap Akil Ve Strateji Oyunlari El Sanatlari Sergisi Açildi

Samsun’un 19 Mayis Ilçe Belediyesi "4. Zekâ Gelistirici Ahsap Akil ve Strateji Oyunlari El Sanatlari Sergisi" belediye hizmet binasi toplanti salonunda açildi.

19 Mayis'ta Zekâ Gelistirici Ahsap Akil Ve Strateji Oyunlari El Sanatlari Sergisi Açildi
Sosyal, kültürel, egitsel her türlü etkinlige önem ve destek verdiklerini belirten 19 Mayis Belediye Baskani Osman Topaloglu, “Bugün hem saglikli hem de egitici ahsap oyunlarini çocuklarimizla bulusturan sergimizi dördüncü kez açiyoruz. Zekâ oyunlari çocuklara çabuk karar verme, sonraki asamalari düsünme ve ön görme ihtimalleri hesaplamada mantigini etkili ve yetkin bir sekilde kullanma yetenegini kazandirmasi bakimindan çok önemli. Bu oyunlar çocuklarin yalnizca yeteneklerini gelistirmekle kalmaz, kötü aliskanliklar edinmelerine de engel olur. Kisiligi ve karakteri olumlu yönde etkiler ve gelistirir. Bu tip kültürel etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Çocuklara ahsap oyun materyallerden hediye eden Baskan Topaloglu çocuklarla oyun da oynadi.

Açilisi yapilan sergi 15-18 Aralik tarihlerinde belediye hizmet binasinda bulunan toplanti salonunda saat 09.00 ile 17.30 saatleri arasinda ziyaretçilerine açik olmaya devam edecek.

Açilisa ayrica 19 Mayis Kaymakami Ibrahim Çivelek, 19 Mayis Ilçe Milli Egitim Müdürü Ömer Demirkol, ilçe daire amirleri, sivil toplum kurulus yetkilileri, muhtarlar, ögretmenler, ögrenciler ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA