Tuzla'daki Lüks Sitede Pompali Tüfek Dehseti

Tuzla’da bir arkadasinin evini atese veren sahis ardinda park halindeki aracindan çikarttigi pompali tüfekle yol üzerinde seyir halinde olan araçlara rastgele ates açti. O esnada ayni sitede yasadigi genç doktora silah dogrultan saldirgan sahsin dehset dakikalari güvenlik kamerasina yansidi.

Tuzla'daki Lüks Sitede Pompali Tüfek Dehseti


Olay, 22 Kasim Pazartesi günü aksam saatlerinde lüks bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, psikolojik sorunlari oldugu iddia edilen Adem N., bilinmeyen bir nedenle ayni sitede yasadigi bir arkadasinin evini atese verdi. Ardindan aracina yönelen Adem N., otomobilinin bagajinda bulunan pompali tüfegi alarak yol üzerinde seyir halinde olan araçlara rastgele ates açti.

DOKTOR KOMSUSUNA DA SILAH DOGRULTU

Etrafa ates açan saldirgan site önünde karsilastigi komsusu Doktor Canan G.’ye de silah dogrulttu. Genç kadin araciyla kaçarak olay yerinde uzaklasti. Ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldirgan sahsi gözaltina aldi.

ÖTE YANDAN YASANMA KORKU DOLU DAKIKALAR GÜVENLIK KAMERASINA YANSIDI

Yasanan olaya iliskin konusan site sakini Aykut Güler, “Saldirgan sahis öncesinde bir arkadasinin evine gidiyor. Bu sahis arkadaslari ile birlikte o gece madde kullaniyor ve kendi aralarinda kavga ediyorlar. Ardindan arkadasinin evini atese veriyor. Ardindan aracina giderek pompali silahini aliyor ve yoldan geçen araçlara rastgele ates açiyor. Sahsin ates açtigi araçlardan birisi de benim esime ait. Esim otoparktan çiktigi esnada saldirgan sahis esime ait araci fark ediyor ve üzerine dogru küfür ve hakaretler savurarak elindeki silahla birlikte kosmaya basliyor. Esim o esnada kaçmaya çalissa da anin telasiyla aracini duvara vuruyor. O telas aninda saldirgan sahis esimin aracina yaklasarak üç el ates ediyor. Neyse ki silah o esnada tutukluk yapiyor. Bu sirada esim hizla araciyla olay yerinden kaçmaya basariyor" diye konustu.

(Abdul Samet Kaya - Aykut Zor - Cüneyt Sevindik - Elyesa Karatepe-IHA)
Kaynak: İHA