Jandarmadan Çalisan Kadinlara Narkotik Egitimi

Düzce’de Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan, organize sanayi bölgesindeki fabrikalarda çalisan anne ve anne adaylarina uyusturucu ile mücadele egitimi verildi. Jandarma ekipleri uyusturucu bagimliligi konusunda kadinlardan yardim ve destekte istedi.

Jandarmadan Çalisan Kadinlara Narkotik Egitimi
Uyusturucu ile etkin mücadele kapsaminda Içisleri Bakanligi tarafindan baslatilan “En iyi narkotik polisi anne” projesi kapsaminda kadinlar bilgilendirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Düzce Il Jandarma Komutanligi KOM Sube Müdürlügü ekipleri 1.Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir isletmede çalisan anne ve anne adayi kadinlara egitim verildi.

118 Anne ve anne adayinin katildigi egitimde vatandasa yönelik, "En Iyi Narkotik Polisi; Anne" projesi kapsaminda uyusturucu madde bagimliligi ile mücadele, tedavi yöntemleri ve uyusturucuyla mücadele uygulamasi (UYUMA) hakkinda bilgi verildi.

Egitim sonunda ise kadinlarin sorularini cevaplandiran ekipleri, uyusturucu madde kullanimi ile ilgili kadinlardan destek ve yardim istediler.
Kaynak: İHA