Baskan Bulut Açiklamasi 'OMÜ'nün Destegi Samsun Kizilay'a Güç Katiyor'

SAMSUN – Türk Kizilay Samsun Sube Baskani Ahmet Ali Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Ondokuz Mayis Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’i ziyaret ederek kan bagisi organizasyonlarinda OMÜ’ tesekkür verdigi destekten ötürü tesekkür belgesi takdim etti.

Baskan Bulut Açiklamasi 'OMÜ'nün Destegi Samsun Kizilay'a Güç Katiyor'
Ziyarette iki kurum arasindaki temas ve is birliginin çesitlendirilmesi ve gelistirilmesi ele alinirken, Sube Baskani Ahmet Ali Bulut, kentteki çalismalari hakkinda da bilgi verdi. OMÜ’nün desteginin Samsun Kizilay’a güç kattigini vurgulayan Bulut, Kurupelit Yerleskesi’nde devam eden kan bagisi kampanyasi basta olmak üzere hayata geçirilmesi planlanan faaliyetlere dair fikir ve önerilerini paylasti.

Kizilay’in, kuruldugu tarihten bu yana Türkiye ve tüm insanliga çok büyük hizmet ve katkilarda bulundugunu kaydeden Rektör Ünal ise OMÜ’nün bütün imkânlariyla Kuruma olan destegini sürdürecegini belirtti.

Kan bagisinin önemine isaret eden Rektör Ünal, Kizilay’in kan temini ve tedarikinde Üniversite olarak aktif yer almaktan her zaman büyük bir mutluluk duyacaklarini ve bu ugurda kan bagisi bilincinin gelismesi için daima inisiyatif alacaklarini dile getirdi.

Ziyaretin sonunda, Kizilay Samsun Sube Baskani Bulut, OMÜ’nün kan bagisi konusundaki duyarliligi ve katkilari için Rektör Ünal’a Kurumun plaketi ile tesekkür belgesini sundu.
Kaynak: İHA