Selendi'ye Santiye Alani Kazandirilacak

Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün ve Selendi Belediye Baskani Nurullah Savas, Selendi’ye iki belediyenin ortaklasa kullanacagi santiye alani kazandirmak amaciyla protokol imzaladi.

Selendi'ye Santiye Alani Kazandirilacak
Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün, Selendi Belediye Baskani Nurullah Savas’i makaminda agirladi. Ziyarette Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Selendi Belediyesi’nin ortak olarak kullanacagi santiye alaninin ilçeye kazandirilmasi amaciyla bir protokol de imzalandi. Protokole iliskin imzalarin atilmasinin ardindan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün açiklamalarda bulundu. Baskan Ergün, “Selendi Belediye Baskanimiz ve Manisa Büyüksehir Belediye Baskani olarak sahsim; her iki belediyemizi temsilen Selendi’de yapilacak olan mevcut imar planinda Belediye Hizmet alani olarak görülen bu 63 ada 113 parseldeki mevcut Maliye hazinesi adina kayitliyken Selendi Belediyesi adina tescil edilen bos parsele Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan her iki belediyenin santiye alani olarak kullanabilmesi için tüm insaat faaliyetlerini kapsayan bir protokol imzaliyoruz. Yapilacak olan santiye alanini yüzde 50 yüzde 50 kullanma noktasinda protokolle kayit altina aldik. Hayata geçirecegimiz hizmetin Selendi halkina, vatandaslarimiza hayirli olmasini diliyorum. Selendi Belediye Baskanimiz Nurullah Savas’a da tesekkür ediyorum. Sag olsun, var olsun” diye konustu.

Selendi Belediye Baskani Nurullah Savas da imza töreni sonrasi yaptigi açiklamada, “Manisa Büyüksehir Belediyemiz, MASKI Genel Müdürlügü ve Selendi Belediyesi olarak simdiye kadar is makineleri, ekipmanlarla ilgili eksikligini duydugumuz, hizmet noktasindaki verimlilige ulasmamizda bir engel teskil eden santiye alaniyla ilgili talebimizi, Cengiz Baskanimizla daha önceki ziyaretimizde görüstük, ilettik. Kendileri de buna duyarsiz kalmadi ve hemen harekete geçelim dedi.

Ilk adim olarak da burada protokolü imzalamis bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte Selendi’mizdeki 57 mahallemize simdiye kadar oldugu gibi çok verimli hizmetleri el ele güç birligiyle yapacagiz. 2009’dan beri Cengiz Baskanimizla birlikte bir yol arkadasligi yapmaktayiz. Bu süre zarfinda Selendi’mize çok büyük projelerin hayata geçmesi noktasinda Cengiz Baskanimizin destegini gücünü, her zaman yanimizda hissettik. Ve bu da bize çalisma sevki olarak ayri bir güven verdi. Kendisine bir kez daha burada tesekkür ediyorum. Insallah bundan sonraki süreçte ilçemiz için hayirli olur” dedi.

Kaynak: İHA