Sincan Belediye Baskani Murat Ercan Sincan'da Ulasmadik Mahalle, Selamlasmadik Hemsehri Birakmiyor

Ankara Sincan Belediye Baskani Murat Ercan “Gönül Belediyeciligi” anlayisindan taviz vermeden yoluna devam ediyor. Halkin ihtiyaçlarini yerinde tespit etmek ve isteklerini dinlemek için mahalle sakinleriyle bulustugu Mahalle Meclis Toplantilarini mutlaka programinda yer veriyor. Baskan Ercan Sincan’da ulasilmadik mahalle, selamlasmadik hemsehri kalmasin diye mahalle meclis toplantilarina kirsal mahallelerde devam ediyor.

Sincan Belediye Baskani Murat Ercan Sincan'da Ulasmadik Mahalle, Selamlasmadik Hemsehri Birakmiyor
Sincan Belediye Baskani Murat Ercan mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Önce Insan Öncü Sincan” anlayisiyla hareket eden Sincan Belediyesi çözüm odakli çalismalar kapsaminda ugramadik mahalle birakmiyor. Baskan Ercan her hafta en az bir mahalle ziyaretinde bulunuyor. Kirsal mahallelerde de vatandaslarla bir araya gelen Baskan Ercan son olarak Ilyakut, Incirlik, Mülk mahallelerinde Mahalle Meclis Toplantilari düzenledi.

Baskan Yardimcilari ve Birim müdürlerinin de katildigi toplantida mahalle sakinlerinin istekleri dinlendi. Toplantinin basinda ilçede gerçeklestirilen çalismalar ve yapilmasi planlanan projeler hakkinda bilgi veren Baskan Ercan kendisine yöneltilen sorulari cevapladi, istekleri tek tek not aldi.

Baskan Ercan, “Sincanimizda ulasmadigimiz Mahalle, selamlasmadigimiz hemsehrimiz kalmasin diye tüm gayemizle çalisiyoruz. Benim için öncelik her zaman vatandasla olmak.

Mahalle meclis toplantilari da bu açidan herkesin her seyi sorabildigi, konusabildigi bir program. Vatandaslarimizin taleplerinin dogru degerlendirilerek yerinde çözümü için mahalle meclis toplantilarimizi Sincanimizin her kösesinde yapmayi sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA