Karatay Belediyesi Asfaltlama Çalismalarini Sürdürüyor

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi, Hayiroglu ve Ovakavagi Mahalleleri arasinda baglantiyi saglayan 7 kilometrelik yolun asfalt kaplama ve yol genisletme çalismasini tamamlayarak hizmete açti.

Karatay Belediyesi Asfaltlama Çalismalarini Sürdürüyor
Karatay Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçe merkezinin yani sira tüm mahallelerin yollarinda kaliteyi yükseltmek için çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler; Hayiroglu ve Ovakavagi Mahalleleri arasinda baglantiyi saglayan 7 kilometrelik yolda sicak asfaltla kaplama ve yol genisletme çalismasini tamamlayarak yolu vatandasin hizmetine açti.

Baskan Kilca, ilçeyi çok daha güzel yarinlara hazirlamak için var güçleriyle çalistiklarini ifade ederek, bu kapsamda mahalle yollarinda kalitenin ve standardin yükselmesine büyük önem verdiklerini söyledi.

Baskan Hasan Kilca, “Yeni Büyüksehir Yasasi ile birlikte Karatayimizin tamaminda ayni kalite ve standartlarda hizmet vermeye büyük gayret gösteriyoruz. Bu dogrultuda da mahallelerimizde yollarimiz basta olmak üzere büyük degisimler yasaniyor. Bu yilki yatirim programimizda yer alan Hayiroglu ve Ovakavagi mahallelerimiz arasindaki 7 kilometrelik yolu sicak asfaltla kapladik. Daha önce 6 metre olan yolun genisligini 9 metreye çikardik ve hemsehrilerimizin hizmetine sunduk. Bu yil Karatay genelinde planladigimiz 250 bin ton asfalt serimi hedefimizi gerçeklestirmek için gece gündüz demeden çalisiyoruz. Yolumuzun her iki mahallemize ve ilçemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA